Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rybaaa

Jak to jest z tą miłością po takim czasie???

Polecane posty

Niewwiem czy ja jestem jakas dziwna, czy to moze normalne. Otóż mam męża jestesmy pi slubie 2 lata a od 5 lat razem. Ostatnio czuje sie niekochana, choc wiem ze tak nie jest. On powtarza mi ze mnie kocha, przytula, jest mily i wogole cudowny. Ale czuje sie tak dlatego bo brakuje mi tego co bylo kiedys, tej spontanicznosci, tego jak na mnie patrzyl z blyskiem w oku, jak bylismy tylko dla siebie. Wiem ze po malzenstwie te uczucia sie stabilizują ale ja tak nie chcę. Jest mi z tym zle bo mimo ze wiem ze mnie kocha to i tak mam wrazenie ze juz nie tak jak kiedys i to nnie boli. Tez tak macie? Jak to w koncu jest? Czy to normalne czy moze jednak tylko u nas tak sie dzieje ze uczucia maja inna forme???

Gość a co tam jest
ja sie boje dokladnie teo co opisałas dlatego nigdy nie wyjde za maz..

Gość anabel
to norma

witam Cie Ryba:) jakbym czytała swój problem:) wiesz..........to juz tak jest....mijają kolejne lata, znacie sie jak łyse konie, wiecie czego sie po sobie spodziewac. To nie jest tak ze miłosc mija. Wszystko zalezy od nas samych. O milosc trzeba zabiegac, podkręcac ją, dbac i sprawiac ze kwitnie coraz to na nowo:) taka prawda. U mnie to tez jakis czas temu nagle przygasło. W pewnym momencie wystarszyłam sie ze sie rozstaniemy. Zaczełam sie zastanawiac jak bedzie wyglądało wtedy moje zycie?? długa rozmowa o uczuciach bardzo nam pomogła. Stwierdzilismy ze problem przeciez sam sie nie rozwiąże.....ze trzeba o tym mówic jesli cos jest nie tak, jesli jest cos co nas boli. Rozmowa rozwiała wszelkie wąpliwosci. Walczymy o nasz związek, wiem ze bardzo go kocham i on mnie......chcemy byc razem......wiem ze gdyby to było tylko przyzwyczajenie......udusiłabym sie w tym związku, znam siebie. Spróbuj porozmawiac z facetem, najgorsze są niedomówienia w związku. Rozpalcie waszą miłosc na nowo:) pozdrówka!!!

Gość Siris
a może spróbujcie pojechać gdzieś tylko we dwoje? tak spontanicznie? Nie wiem, młoda jestem i mało doświadczona w tej kwesti, ale na takich wyjazdach to zawsze luźniej i bardziej spontanicznie =)

Dzieki wam za relację , ale ja juz rozmawialam z nim o tym, powiedzial ze przesadzam i ze wcale nie mam racji bo mnie kocha. Ja o tym wiem tylko... no wlasnie. Brak mi tego co bylo...

A może rzeczywiście przesadzasz??? a jeśli nie to Ty bądź spontaniczna,zorganizuj to czy tamto wtedy zobaczysz jego reakcje.Jeśli będzie reakcja nie taka jaką byś chciała zobaczyć na jego twarzy to być może masz racje w swoich przepuszczenIACH.Powiedź jemu najnormalniej w świecie że chcesz by Ciebie zaskakiwał,by przytulił ,by krzyczał jak wariat itd jeśli Tobie jest niekiedy źle trzeba to jemu powiedzieć.Są wzloty i upadki a 2 lata po śłubie to nie może być życie przygaszone wręcz przeciwnie musi się rozkręcić dla Ciebie,dla niego poprostyu dla Was.

Staram sie organizowac pewne rzeczy, byc spontaniczna i w ogole. Ale on od rana do wieczora pracuje, niewiem, moze wlasnie dlatego te moje odczucia, bo mi go brakuje? Zreszta mamy tez male dziecko i nie na wszystko mozemy sobie pozwolic, na wyjazdy itp. Ostatnio mielismy 2 rocznice slubu i zrobilam mu niespodzianke, kupilam drobny prezent i zrobilam wieczorem kolacje przy swiecach. Byl zaskoczony bo przyznal sie ze zupelnie zapomnial o rocznicy, bylo mu glupio i przepraszal. Ale nie mam do niego o to zalu, bo bylam na to nastawiona

ryba,........nie spodziewaj sie motylków w brzuchu:) to trwa krótko. Ale zawsze mozecie sprawic by było lepiej, ciekawiej, wasza milosc dojrzewa i staje sie coraz piękniejsza. Ale od was zalezy jak bedziecie o nią dbac. Do tanga trzeba dwojga:)