Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta*

Tłumacz przysiegły Lublin jezyk francuski zna ktos godnego polecenia????

Polecane posty

Gość marta*

szukam tłumaza jezyka francuskiego z lublina moze znacie kogos ????? kiedys była taka osoba na ul curie sklodowskiej ale zgubiłam nazwisko i nie wiem jak ja znalesc ....

Gość gość
Tłumaczenia Kontynent (www.tlumaczeniakontynent.pl) mają siedzibę w Poznaniu, ale działają rozlegle. To grupa tłumaczy, zajmują się m.in. angielskim, niemieckim, hiszpańskim itd, wszystko jest na stronie napisane, odezwij się do nch

Gość gość
Teraz można też korzystać z tłumaczeń, które są wykonywane online. Ja sobie tłumaczyłam umowę o pracę na francuski za pośrednictwem tego biura tłumaczeń przysięgłych http://prosperuspolska.pl. wszystko zrobili starannie i na czas.

Gość gość
Akty notarialne i inne tego rodzaju dokumenty na dobrym poziomie przygotowuje firma Tłumaczenia Gruca. Korzystałem z ich usług jako przedsiębiorstwo i też prywatnie. Tak samo poważnie podchodzą do większych i mniejszych zleceń. Podoba mi się tutaj, że można się dogadać zupełnie zdalnie, nie trzeba jeździć do biura i na miejscu uzgadniać szczegóły, mają sprawnie działający panel do zamawiania tekstów na stronie - www.tlumaczeniagruca.pl