Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy...

czy komus sie to zdażyło??

Polecane posty

Gość pomocy...

chodzi o to czy któraś z was miała takie cos jak ja. a więc mam nieregularne miesiączki, pewnie dlatego ze 2 lata temu schudlam ok.10kg w krótkim czasie, drugi moze był powód tego ze bardzo intensywnie trenowałam triathlon, przez dwa miesiace nie mialam, i pojawil sie zaczal sie jakby brazowymi plamkami, dzien mialam krew normalnie, trzeci dzien malutko, a na czwarty juz prawie nic tylko lekko brazowe plamki, i chodzi o to czy to normalne? znaczy czy to cos powaznego, i chcialabym dodac ze współżyje ale wątpie zeby to była ciąża poniewaz stosujemy zabezpiecznie, mianowicie prezerwatywy i przed wytryskiem moj chłopak wychodzi wiec nie ma szans zeby sie przedostało cos, prosze piszcie co o tym sądzicie

Gość 2 lata temu
?????jezu co zatem ma piernik do wiatraka????

Gość pomocy...
"2 lata temu' o co Ci chodzi? pytam tylko czy jest jakas mozliwość zajscia w ciążę i czy komus sie cos takiego zdazyło, jezlei nie chcesz mi pomóc to nie...

Gość pomocy...
wydaje mi sie WYDAJE ze nie moge byc w ciazy bo przeciez czy jest jakas szansa zajscia?

Jeżeli wsółżyjesz to jest zawsze prawdopodobieństwo, ze jesteś w ciąży. Najlepiej zrób sobie test ciążowy!!!!!!! A nie wiem czy slyszałaś, że większości kobiet trenujących wyczynowo jakiś sport zanika okres. Najczęściej jest to spowodowane wlaśnie dietą i nadmiernym wysiłkiem. A tak poza tym to nie rozumiem dlaczego nie poszłaś do ginia. Jak by mnie się coś takiego dzialo to by mnie zobaczył wcześniej niż ustawa przewiduje!!!

Gość 222333
Ja nie schudłam ostatnio, nie stosuję sportu, ani nic co mogłoby wpłynąc na okres. Na pewno tez nie jestem w ciąży. Byłam u gina i wszystko jest ok, a od dwóch miesięcy mam własnie takie okresy jak opisujesz. Więc dla pewności idź do lekarza, ale to chyba nic poważnego jeśli zdarzyło się raz.