Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vvibn

na co zwracanie uwage ida do spozywczego.....patrzac na ekspednietke??

Polecane posty

Gość vvibn

jaka musi byc a co was obrzydza??

Gość nani nani nani
ma nie być brudna i nie atakować mnie pytaniami i odpowiedzieć gdy o coś pytam (zwykle najwyżej o cenę..) bez szaleństw, innych oczekiwań nie mam, a te są spełnione praktycznie wszędzie

Gość petitka lubisia
1. Musi być czysta i zadbana. Krótkie paznokcie, świeże włosy, czyste ręce. 2. Uzywa rękawiczek do krojenia wędlin lub podawania chleba. 3. Jest miła i nie traktuje kienta jak wroga. 4. W sklepie jest czyściutko. 5. Jest uczciwa.

Autorowi chyba chodziło o ekspodnietkę, ta? Bo nie ROZUMIE pytania.

Gość petitka lubisia
zapomniałam o czystym ubraniu. czasami widzę takie brudasne fartuchy, ze traci się ochotę na zakup w tym sklepie.

Gość słaz
ma mieć ponętną dupę, brak brudnej ściery w łapach, miły ton głosu, wązyć bez oszukaństwa, wydawać resztę bez ociągania

Gość petitka lubisia
o ekspedientkę. oj pomyliła się. zwykła literówka na pewno.

Gość syonn
a np takie cos....ladna z twarzy...pazurki trakie dluzsze ( swoje)...francuski manicur.....opalona....nie zbyt mocny makijaz....? mnie sie taka podoba

Gość petitka lubisia
Przecież ona ma chleb podawać a nie modelką być. Niech sobie będzie opalona albo i nieopalona. Co to ma do rzeczy?

A. Rozumie już. No to ładna dupka, fartuszek \"społem\" zza którego wystają ponętne posladki i wylewają się cyce rozmiaru DD. Na ustach pomada, a w powietrzu zapach \"Być może...\".

Gość wrrrrrrrrredota
przede wszystkim to te uniformy powinno im się zaprojektowaćjakos współcześniej - nie jak z socjalistycznego gs-u; no i estetyczny wygląd ogólnie - czyste włosy , nie zafarbowane na jajecznicę , nie przeżarte perhydrolem , paznokcie krótkie , czyste , zapach neutralny , w żadnym razie wczorajszy pot

Gość obn
no niby tak ale mnie np odraza....nie wiem.....spierzchniete usta, szorstkie dlonie nieraz przy wydawanu reszty to czuje, nie wspomne juz o obudnych pazurach i wlosach

Gość obn
czemu wszyscy pisza KROTKIE PAZNOKCIE....ja pracuje tez w takim sklepie ale mam dlugie,...( nie tipsy..naturalne)....zadbane bardzo...zawsze francuzki maniciu czyli jasne....nie lubie krotkich...

Gość pedziwiatr
jak zarobek bedzie odpowiedni to te panie beda takie jak sobie wyobrazacie jaka placa taka praca

obn, znam cię, pracujesz w gsie na osiedlu. Zmien perfumy na \"Być może...\" i będziesz idealna.

Gość obn
gdzie ?? gsie na osiedlu. ? co to? ja uzywam amor amor....:)

No właśnie czuć, że od ciebie wali jakąs taniochą... być może to klasa sama w sobie

Gość jeszcze studentka
nie lubei jak sie ze mna wdaje w dyskusje o pogodzie :O Kiedy rano kupuje kefirek na kaca ch*ja mnie obchodzi jaka pogode zapowiadali na weekend :O

Gość fionkara
na morde :P

Gość obn
amor amor to ladne perfumy widze ze wogole sie nie znasz

Gość pedziwiatr
lubie byc grzeczna i usmiechnieta i staram sie wygladac ale moje paznokcie to tragedia ide i mam super po 3 godzinach wygladaja ze szkoda slow w urlopie to co innego ...ja ide do pracy aby pracowac a nie wygladac to nie salon

Gość obn
ja jako ekspediemtka nie lubie jak z rana przychodza ludzie ku....wali imk z pyska bo zebow nie raczyli umyc...wtedy musze sie cofnac krok w tyl....!!

Gość Mnie razi
Brudny fartuch ( znam takie sklepy gdzie jest to normą brr)

Gość obn
ja uzywam dobrych lakirow, odzywek z sally hansen wiec moje pazurki sie trzmyjaa bez zarzutu jakies 4 dni...

Gość .evi.
paznokcie powinny być krótkie, żeby klient nie musiał się domyślać ile brudu jest niewidocznego przez warstwę lakieru. też będę okrutna, ale trądzik, często pojawiająca się opryszczka, łuszczyca itp. zniechęcają do zakupów.

Gość obn
opyszczka, tradzik, luszczyca FUJJJ to nie wchodzi w gre...mnie tez to obrzydza.....a mi klienci mowia ze mam bardzo ladne pazurki:)) czyste sa pod spodem nie sa brudne:))

Gość A mnie razi
Jak sprzedawca nie zna sie na towarze. Lubie kupić dobre wino ale jeszcvze w zadnym sklepie nie udzielono mi kompetentnych informacji. Albo jak znajoma ekspedientka, u której robie codzienne zakupy wcićnie mi stary towa, albo pomiesz stare owoce ze swiezymi..

Gość karenina
obn ty chyba leniuchujesz w pracy a te paznokcie to twoja mania moze to zazdrosc nie potrafie powiedziec ale ciesz sie ze masz taka prace bo mi by nie pomogly zadne dobre lakiery sprzedawca musi bys schludny mily a przedewszystkim znalezc sie w srod roznych dziwolagow i dogadzac im

Gość vvibn
:)) zapieprz mam taki w pracy ze nie siedze wogole, po prostu nie nawidze jak kobieta ma brzydkie pazury i jest zaniedbana....a taka jest wiekszosc w sklepach bab!