Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady...

Peeling z kawy na celulit???Jak Go wykonać?

Polecane posty

ja robię sama 1,5łyżki kawy+tyle samo cukru(ale takiego troszkę grybszego)+tyle samo płatków owsianych+żel pod prysznic lub mydło w płynie-na oko,zeby było takie budyniowate i fajnie sie rozprowadzalo:P Z tym,ze ja zawsze robię na zapas i to potem elegancko w słoiku lezy,ale bez tego zelu:P

Gość ewkkas
a to ten peeling to tylko na cellulit? a jak ktos nie ma cellulitu, to nie moze stosowac?a moze na cos innego ten piling tez jest?

Gość Nestika
najlepiej rozpuszczalna, albo kawa inka.

Gość i co dalej
no to przygotowałam sobie taką mieszankę. Kawa mielona, płatki owsiane i do tego cukier, ale wzięłam trzcinowy bo jest gruboziarnisty. Idę w takim razie zrobić ten piling :D

Gość fusy po kawie tez sie nadaja
na peeling wypijam kawke a tym co zostanie masuje uda, brzuch, posladki ciało po takim peelingu tez jest gladziutkie

A takie duze ziarna platkow tez moga byc?To co zrobilam wogle dziwnie wyszlo...,ale tak jak by tylek :p galdszy niz po kupowanym peelingu..A tak az mocno nie drapal...Wogle nie drapal...Cos moze zle zrobilam?To wszystko prcz platkow sie rozpuscilo i bylo jak budyn bez korzucha :p

Gość a co wy za pierdoły
opowiadacie??? zadna inka ani rozpuszczalna. zwykła mielona!!!!!!! plus cynamon

Ja robie z samej kawy - zalewam troche woda goraca, zeby sie taka papka zrobila, zostawiam to potem na troche, dodaje zelu pod prysznic i juz!:)