Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamatylka

dziewczyny prosze pomozcie-problem z wlosami

Polecane posty

Gość zalamatylka

ostatnio zaszalam z kolorem ..mam wlosy ciemne blad i postanowilam je przefarbowac na czarno..wygladalam koszmarnie i musialam je rozjasnic..tyle ze teraz mam na wlosach plamy..nie maja jednolitego koloru..gdzieniegdzie sa troszke rudawe..gdzieniegdziebardzo jasne...jaka farba moze mi ujednolicic odcien?nie chce ich spowrotem przyciemniac.....

Gość wiekszej marudy
najlepiej spytaj fryzjera.......nie mam pojecia....

Gość nawet
nie mam pojecia ile kosztuje koloryzacja u fryzjera..pewnie sporona dlugich wlosach.......

Gość dobrze ci tak głupolu

Gość nawet
no to moze jakas madra rade dasz glupolowi..bo wiesz, ublizyc to kazdy potrafi........

Swego czasu też zrobiłam w domu sobie...horor. Mając ciemno brązowe naturalnie włosy zachciało mi się być blondynką. Dwa razy rozjaśniacz o o5 tonów pod rząd i.... chyba cudem nie wyłysiałam. Ale do fryzjera poleciałam w podskokach, bo ciarki na plecach miałam na myśl o dalszych kombinacjach na własną rękę. Wybrałam renomowany salon, zabuliłam jak za zboże, ale co oni mi zrobili! Cud malina! Uratowali moje włosy, zrobili pięknie wszystko i cacy i do dziś - a było to jakieś 4 lata temu - cieszę się z efektów ich pracy. tak - po 4 latach nadal stosuję to, co zaproponowali i jestem bardzo zadowolona z tego co mam na głowie. Czasem wydatek się opłaca... drożej kosztuje peruka, pamiętaj o tym ;)

Gość nawet
moje nie wygladaja tragicznie bo je ,,odzywiam,,tylko te pasma roznych kolorow nie pasuja...........

Gość do Shalla
A możesz powiedzieć ile zapłaciłaś?? ;)