Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monty66

sex po 11miesiacach bycia razem

Polecane posty

Gość monty66

wiecie dlaczego po 11 miesiacach bycia razem on nie chce uprawiac sexu tak jak na poczatku? w pierwszych miesiachach moglismy sie tak czesto kochac a teraz?nie wiem co to jest! doradzcie mi prosze

Gość monty66
^nikt nic nie wie? pomozcie mi

Gość monty66
^nikt nic nie wie? pomozcie mi

Gość znudziło sie

Gość monty66
czyz by

Gość mimiiiiiiiiiiiiii
proponuje trochę urozmaicic wasz seks-może zrób coś,czego on by si ęwcześniej po Tobie nie spodziewał :)

Gość monty66
na ale co? poradz mi prosze co takiego? swiece bly , ladna bielizna,muzyka romantyczna!!! co ja mam zrobic?

Gość mimiiiiiiiiiiiiii
hmm a czy jest coś,co on chciałabyś zrobiła a Ty nie chciałaś tego-o seks mi chodzi,może to by pomogło. Możesz pokazać mu się w jakiejś seksownej bieliżnie,zapalić świece i po prostu rzucić się na niego nic nie mówiąc :)

Gość wszyst.pozycje przetrenowane
????????

Gość monty66
to juz bylo, juz to robilam i wymyslalam pozycje i to tamto,ale i tak nie wiem.uwierz mi pierwsze miesiac ekochalismy sie 2-3 razy na dzien a teraz 3 razy na tydzien

Gość mimiiiiiiiiiiiiii
a kochaliście się w jakimś niecodziennym miejscu typu winda, szatnia itp??

Gość monty66
tak w samochodzie kiedy wracalismy z urlopu. wlasnie teraz mu powiedzialam kochanie chcialbym sie z toba kochac dzisiaj gdzies indziej. moze na dworzu? a on na to:co , dlaczego? i nic dalej patrzy w telewizor.

Gość to jest calkowicie normalne
po jakims czasie byia razem

Gość monty66
ale czuje sie z ytm dziwnie .zawsze mowimy sobie ze sie kochamy blabla.... ale nie wiem to jest takie cos jak bym juz nie byla dla niego sexi albo juz go nie podniecam.nie mam pojecia

Gość monty66
hallo kobity piszcie cos bo sie niecierpliwie

Gość ehco
to normalne czasem przychodzi monotonoia ja jestem ze swoim 4 lata i na poczatku tez bylo bosko a teraz juz 2 razy w tygodniu tylko sie kochamy i prawie zero spontanicznosci ehhhhhh czasem tylko jest fajnie ale nigdy juz nie bedzie tak samo jak na początku :(

Gość monty66
to chyba sie z tym pogodzic,le co bedzie za 10 lat.hmmmmmmmmmm.....katastrofa co???

Gość monty66
trzeba.zapomnialam napisac.sorrki

Gość mimiiiiiiiiiiiiii
jejku dziewczyny nie mówcie,że seks może tak znudzi po dłuższym byciu ze soba! Tak nie można,trzeba coś z tym zrobić!

Gość mimiiiiiiiiiiiiii
to może jak ogląda telewizje to stań przed nim nago-jak nie zareaguje,to się rozpłacz, to zawsze działa :)

Gość monty66
zobacze

Gość mimiiiiiiiiiiiiii
mnie już zaczyna przerażać to,że człowiek może tak się po ślubie zmienić !!

Gość monty66
my jeszcze nie jestesmy po slubie.ale co tez bedzie

Gość mimiiiiiiiiiiiiii
ja zauważyłam,że taki problem dotyczy większości mężczyzn-ale dlaczego oni właśnie się tak zachowuja??

Gość jak już tak chcesz wiedziec
co zrobić to zrób tak; - przestań sie interesować seksem, przestań o tym gadać, nie rób żadnych sugestii. Kompletnie nic. Czekaj cierpliwie a nawet jak już coś zacznie sie zmieniać to dalej nie wykazuj zainteresowania - niech zacznie chcieć, gonić ;-)

Gość monty66
wiesz to moze byc bardo dobra rada. dzieki.

Gość anja69
heeh to wychodzi na to ze moj facet jest jakis niewyrzyty bo jestem z nim juz ponad 2 lata a wystarczy ze zaloze spodniczke a on juz sie na mnie rzuca:) nie wiem co ci doradzic nie bede pisac zebys zadbala osiebie czy cos w tym guscie bo to pewnei sama wiesz ale moze poprostu pogadaj z nim o tym ze czujesz sie ze nie pociagasz go itp. musicie ze soba duzo rozmawiac to wiele daje a seks nie powinien byc tematem tabuu moze on ma jakies problemy i to wpllywa na jego psychike staraj sie byc dlaniego nie tylko kobieta ale i przyjaciolka z ktora moze pogadac sprobuj moze to wiele wyjasni :)

może Ci to pomoże. U nas też z tym raz lepiej raz gorzej. Tylko, że ja rozumiem męża bo rzeczywiscie cieżko pracuje i ma prawo mu sie nie chcieć. Mam taki charakter, że lubie sobie zartować "seksownie", obłapiać go ;-) itd. Potem nagle przestaję ;-) W ogóle nie robie żadnych aluzji. Tym razem wyszlo tak, że tydzień zmeczenia jego (usprawiedliwonego), tydzień mojego okresu, tydzień nieszczęsnej mojej infekcji... i chłop wariuje!

anja>> wiesz to jest tak,że mówisz mu jak jest, jak się czujesz ale to nic nie zmienia. Myślę, że to trzeba sposobami. Ja tez rozmawiam szczerze z moim jak juz mi czegos brakuje ale potem używam innych sposobów bo ja sama po takiej rozmowie czuje jakbym go "przymuszala" (tak nie jest ale takie mam osobiste odczucie).

aha dodam że jestem szczęśliwa choć czasami niewyżyta w tym naszym związku :-)