Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monty66

sex po 11miesiacach bycia razem

Polecane posty

Gość anja69
ja rozumiem ze facet moze tak to odebrac i poczuc nacisk ze strony kobiety ale rozmowa w zwiasku to podstawa szczera rozmowa ja tez miewam takie dni ze porostu na sama mysl o glupim pocalunku robi mi sie niedobrze ale rozmawiam o tym ze swoim partnerem i on stara sie mnie zrozumiec chcociaz wiem ze jest mu z tym czasami ciezko jak potrafie nie miec ochoty na seks przez tydzien ale gadamy i czasami nawet sie posmiejejmy z tegoo :)

Gość jak już tak chcesz wiedziec
zgadzam się z tobą, napisałam wczesniej że ja tez rozmawiam z moim kochanym. Nie chodzi mi jednak o to tylko, że on się może czuc przymuszony, tylko że ja to tak odbieram i jeśli po rozmowie coś ma byc to ja juz nie chcę - bo wynika to z rozmowy a nie z tego ze on chce - tak to odbieram :-/

Gość anja69
zgadzam sie temu nierozmawiaj w prost o seskie tylko moze o pracy wypytaj tylko dyskretnie i z taktem o t jak sie czuje nie mow mu czemu niechcesz sie ze mna kochac tylko zapytaj kochanie cos taki niemrawy miales zly dzien itp.

Gość jak już tak chcesz wiedziec
teraz już zmykam, mozze jeszcze jutro pogadamy :-)

Gość monty66
rozmawialismy teraz.stwierdzil ze ma tyle na glowie blabla...... tak wogole to on jest niemcem.studiuje na najlepszym uniwersytecie w niemczech.twierdzi ze to tamto tyle spraw egzaminy.wiec co mam mowic ,chyba zeczywiscie tak jest.musze to tolerowc. pozdrawiam dziewczyny1!!!!jutro jade do polski n atydzien troche odreagowac

Gość monty66
dobrej nocy kobiety!!!