Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plujdac

fuidy fluidy fluidy

Polecane posty

Gość plujdac

mam ciemną karnację i mam problem ze znalezieniem odpowiedniego fluidu .Potrzebuje naprawde bardzo ciemnego , ale nigdy nie moge znaleźć takiego , ostatnio używałam czekoladowego z AA ale też był za jasny jejka popmóżcie mi może wy jakieś znacie kobietki?? czekam

Gość plujdac
a nie wiesz jakie mają ceny??

Gość kaledonia
Jak można dać 170zł za podkład?Jak można proponowac to komuś kto stosował do tej pory AA? Ja polecam Max Factory i Maybelline(Dream Matte Mousse albo Pure Makeup).Są nawet te bardzo ciemne kolory. Soraya też ma ciemne odcienie i niskie ceny. http://www.maybelline.co.uk/products/face/l29l51l52l222l401.htm

Gość oooooooojjjjjjjj
groosia nie masz za grosz inteligencji-to fakt,popieram kolezanke powyzej.

Gość eleoonnor
Czemu jesteście tak złośliwe?? Skoro groosia używa podkładów Diora i wie, że one są najlepsze poleca je innym nie licząc się z tym, że są drogie. Po prostu tak ma i tyle. Nie rozumiem po co ten cynizm i aluzje. Skąd wiecie, że autorka nie ma kasy na Diora?? Może używała AA bo kolory rzeczywiście były ciemne:P

Gość plujdac
Oj dziewczynki się posprzeczały , to prawda wolałabym tańszy , popatrze w sklepach ocenię je. Nigdy nie dałabym za fluid 170 zł , chyba ze byłabym milionerką heh ;) ... no ale dziękuję za rady . Pozdrawiam

ja polecam diora... ale za niego nie place to raz... do ojjjjj--wez kolo i palnij ise w czolo downie!

Gość SzarotKKKa
Polecam Ci fluid Zpeter z serii SWISSO LOGICAL w odcieniu Warm Gold, rewelacja, ja zapłaciłam za niego w promocji 56 zł. Świetnie dopasowuje sie do ciemnej karnacji no i wyglada jak druga skora.