Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedronaaa

Co się dzieje z tym facetem???

Polecane posty

Gość biedronaaa

Spotykam się z facetem 29 letnim i chyba nieźle się układa...ale jest pewna rzecz, której nie rozumiem.Jeśli za bradzo wymyślam to napiszcie , że przesadzam, ale wkurza mnie fakt, że on odrazu po poznaniu jakiejkolwiek kobiety bierze od niej numer tel i podaje swój.Przykład..na rozmowie o pracę, na jakimś spotkaniu z pracy...nie wiem po co mu te numery...napiszcie co sądzicie o tym...

Gość też by mi się to nie podobało

Gość też by mi się to nie podobało
Ja mam podobnie z moim chłopakiem tyle że on ma obsesje na punkcie numerów GG. Ma ich za dużo. Najbardziej zadziwiło mnie to jak zobaczyłam na liście numer dziewczyny mojego własnego brata do której ja sama nigdy numeru nie miałam. Normą jest też to że zawsze ma numery do aktualnych dziewczyn jego dwóch braci. Trzyma też numery moich co bardziej przystępnych koleżanek :O O dziwo jest bardzo wierny. Przynajmniej na razie... 4 lata jesteśmy razem nie przyłapałam go nigdy na niczym co ewidentnie zdradą by można nazwać. Wobec kobiet przyjmuje raczej rolę rozmownego kumpla, a nie podrywacza. Aczkolwiek czasami bywam zazdrosna, bo z niektórymi za dużo rozmawia. Ale każdy przypadek jest inny. Z facetami to nigdy nie ma reguły.

Gość biedronaaa
a co gorsze ciągle mnie namawia na chory fetysz. mówi, że jak go kocham to powinnam na niego robić kupkę i co mam o tym myśleć??? czuję lekie obrzydzenie do tego, ale moze przesadzam???

Gość biedronaaa
ta wyżej się podała się za mnie spadaj biedronaaa numer 2 jesli nie masz nic do powiedzenia