Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Lesiuk

Mam torbiele na zatoce-POMOCY!!!

Polecane posty

Gość Lesiuk

BARDZO PROSZE O POMOC!!! Witam wszystkich obeznanych na temat zatok i torbieli. Mam na imię Leszek, mam 21 lat. 2 miesiące temu (tuż w same święta) dopadł mnie silny ból głowy-tabletki przeciwbólowe nie pomagały.Poszedłem do lekarza.Badanie usg wykazało małe zaciemnienie na zatoce, dostałem skierowanie do otlaryngologa i ten stwierdził że to torbiela.Skierował mnie do szpitala wojewódzkiego aby tam zdecydowali co z tym robić.Pojechałem na wizyte i lekarz powiedział ze torbiele maja to do siebie że powodują bóle.Chciał zrobić punkcje czy jakoś tak ale ja sie nie zgodziłem bo raz że się bałem a dwa to nie jestem jeszcze zaszczepiony na żółtaczkę.Lekaż powiedział że punkcja to takie ukucie igłą i albo trafi w torbiela i go przedziórawi albo nie[-to sie nie zgodziłem).Powiedział ze po punkcji torbiela i tak moze odrosnąć dlatego zalecił zabieg operacyjny.Mam skierowanie na listopada-to aż za 4 miesiące.Przez 2 miesiące miałem spokój aż do dnia dzisiejszego-znowu zaczęła mnie boleć głowa-narazie tylko lekko- ale boje się że koszmar wróci. PROSZE POMÓŻCIE: CO MAM ROBIĆ?? CZY PODDAC SIE ZABIEGOWI?? CZY TORBIELE IDZIE LECZYĆ TABLETKAMI??(lekarz powiedział ze nie) CZY MOŻNA ZOSTAWIĆ TO TAK-PRZEPĘKAĆ BÓL I DALEJ NORMALNIE ŻYĆ. Bede wdzieczny za każdą porade- mój adres e-mail: widmolesiu@wp.pl Z góry dziekuje za pomoc.pozdrawiam moj gg:6043225-jeśłi macie czas i ochote mi pomoc to piszczcie nawet gdy jestem niedostępny

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować