Gość Lesiuk Napisano Czerwiec 22, 2006 BARDZO PROSZE O POMOC!!! Witam wszystkich obeznanych na temat zatok i torbieli. Mam na imię Leszek, mam 21 lat. 2 miesiące temu (tuż w same święta) dopadł mnie silny ból głowy-tabletki przeciwbólowe nie pomagały.Poszedłem do lekarza.Badanie usg wykazało małe zaciemnienie na zatoce, dostałem skierowanie do otlaryngologa i ten stwierdził że to torbiela.Skierował mnie do szpitala wojewódzkiego aby tam zdecydowali co z tym robić.Pojechałem na wizyte i lekarz powiedział ze torbiele maja to do siebie że powodują bóle.Chciał zrobić punkcje czy jakoś tak ale ja sie nie zgodziłem bo raz że się bałem a dwa to nie jestem jeszcze zaszczepiony na żółtaczkę.Lekaż powiedział że punkcja to takie ukucie igłą i albo trafi w torbiela i go przedziórawi albo nie[-to sie nie zgodziłem).Powiedział ze po punkcji torbiela i tak moze odrosnąć dlatego zalecił zabieg operacyjny.Mam skierowanie na listopada-to aż za 4 miesiące.Przez 2 miesiące miałem spokój aż do dnia dzisiejszego-znowu zaczęła mnie boleć głowa-narazie tylko lekko- ale boje się że koszmar wróci. PROSZE POMÓŻCIE: CO MAM ROBIĆ?? CZY PODDAC SIE ZABIEGOWI?? CZY TORBIELE IDZIE LECZYĆ TABLETKAMI??(lekarz powiedział ze nie) CZY MOŻNA ZOSTAWIĆ TO TAK-PRZEPĘKAĆ BÓL I DALEJ NORMALNIE ŻYĆ. Bede wdzieczny za każdą porade- mój adres e-mail: widmolesiu@wp.pl Z góry dziekuje za pomoc.pozdrawiam moj gg:6043225-jeśłi macie czas i ochote mi pomoc to piszczcie nawet gdy jestem niedostępny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach