Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fakfakfak

Pamietam jak zaczynalismy...Piekne czasy...

Polecane posty

Gość fakfakfak

Kurcze, moze wyda wam sie to glupie, mam zaledwie 18 lat, a jak mysle o tym, gdy dopiero zaczynalam zycie seksualne (ok16 lat) to bylo takie piekne... wciaz jestem z tym chłopakiem, ale załuje, ze nie odłozylismy tego na pozniej. Takie fajne przezycia, z pierwszym lodzikiem, pierwsza minetka... Pierwszy seks, to było piekne, chociaz srednio przyjemne ;) Pamietam, ze załozyłam nawet tu topik, ze dzis stracilam dziewictwo ;) :) :D Heh, ale to doskonalenie sie, pomaganie sobie, porozumiewanie sie w tych sprawach... Nie ma co się spieszyc, teraz jest bosko, ale... Naprawde nie warto było tak wczesnie zaczynac. Teraz mamy bardzo dużo problemów zwiazanych np z zazdroscią. Gdyby nie seks, w zyciu nie podejrzewalabym go o nic, ale nas już to łączy i teraz pojawia sie wiecej wątpliwości. Seks przyspaza wielu problemow, gdy nie jest sie na niego gotowym. A gotowym sie jest po slubie, teraz to rozumiem...

niekoniecznie po slubie, po prostu gdy sie jest dojrzalszym... a co jesli po slubie okaze sie impotentem? albo ze nie zgraliscie sie w tych sprawach? jak dla mnie to para musi sie najpierw poznac, nawet w seksie, skoro ma tworzyc udany zwiazek. :)

Gość fakfakfak
Z jednej strony zgadzam sie, z tym nie bede dyskutować. Jednak teraz naprwade czuje i widze po swoim zwiazku, ze to co robilismy przeszło wszelkie pojecie... Przeciez my wypróbowalismy PRAWIE wszystko, w sumie pierwszy raz przezyłam z chłopakiem którego nie dosc ze poznałam na gg, to jeszcze tydzien po spotkaniu. teraz jestesmy razem dwa lata i widze jakie to było straszne. Wiem, ze sie dopasowalismy, ale teraz nie wiem jak przestac. Seks bardzo kaleczy młode umysły, zmienia podejscie do zycia... ja nie byłam na to przygotowana. W koncu to był moj pierwszy raz, teraz wiem o co rodzicom chodziło, gdy tłumaczyli, ze trzeba to odkladac na pozniej... :)

Gość marcinnn
ja zaczalem w wieku 18 lat moja dziewcyzna miala 17 bad znawet wczesniej, jestemsy razem 3,5 roku.. wciaz sie kochamy i w ogole:) ja mam teraz 21 dziewcyzna 20 skonczyla, zazdrosc chorobliwa minela bo jest zaufanie, pozostala zazdorsc zwykla:) trwajcie razem, jezlei jest wam dobrze, to nie pozwolcie nikomu wam tego zniszczyc.. aha.. i niczego nei zalujcie:) ja nie zlauje:) pozdrawiam