Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidząca

dlaczego nie lubię ludzi?

Polecane posty

Gość gość
Stary temat ludzieeee

Gość gość
Hmm dlaczego nie lubie ludzi?debile?idioci?kretyni?to za lekkie określenie. Jestem z Polski suki i zdrajcy!za co ja was moge nienawidziec?wyrzucacie polskie pieniadze w błoto inwestujecie w nic niewarte gowna z chin z kambodzy .utrudniacie mi dostep do kasy wielkiej kasy! Wy śmiecie nie wiem co mnie jeszcze powstrzymuje zeby was nie zaczac zabijać! Wszedzie blokady.tego nie można. Tego sie nie da.kradniecie wszystko pieprzone myszo szczury.musze was zmartwic .JA nie należę do osob które odpuszczaja nigdy.kazdy zaplaci mi za to co przeszlam wczesniej czy pozniej.za smierc moich dzieci splamione krwią lapska lekarzy ktorzy dla pieniedzy zabijaja.wy zabilisci ja tez to zrobie ale za darmo k***y WY K***Y!!!!nie wyobrazacie sobie do czego jest zdolna kobieta ktorej odebrano mozliwosc szczesliwego spokojnego zycia cieszacej sie potomstwem ktora nie musialaby sie zastanawiac czy stać ja na cokolwiek dom jedzenie itd czyli to co jest niezbedne do zycia .Co jeszcze moge dodac jesteście bezwartosciowi.!!!!!Nie chce Was w swoim zyciu nie jestescie mi potrzebni.!!!!psychiatryczne bzdety proszę sobie wsadzić w dupsko.Nie sztuka jest doprowadzać kobietę do stanu najwiejszego w****ienia a potem oceniać jako psychiatryczny przypadek.Ja chcialam.chce i zawsze bede chciala żyć tak jak chce spelnic wszystki swoje marzenia byc szczesliwa a skoro wy stoicie mi na drodze to powinnam sie was pozbyć.

Gość gość
Nienawidząca, nie wiem czy jesteś AROGANCKA (nie arogandzka) i nielubiana, nie wiem czy pomoże ci PSYCHOLOG (nie psycholok), ale że powinnaś poćwiczyć polską ortografię - o tym wiem na pewno!