Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bruno b

Sygnet u faceta

Polecane posty

Gość bruno b

Mam pytanie co myślicie gdy widzicie u faceta złoty sygnet??? Nie jest to u mnie szpan, poprostu pamiątka rodzinna, w rodzinie taka tradycja, że faceci sygnet noszą. Bardzo to przeszkadza??

Gość magdalenka81
jak dla mnie to nieco pedziowe. :O

Gość to włóż tę pamiątkę do szkatuł
ki, sorry, ale facet nie powinien nosic biżuterii, poza obrączką

Gość vdvsdvsdv
mnie osoboscie sie to mega ne podoba ale kwestia gustu:)

Gość sygnet kapelusz i złoty ząb
bardzo eleganckie

Gość bruno b
teraz się już do niego przyzwyczaiłem, i go lubie, dlaczego facet nie może nosić bizuterii ?? ehh myślałem, że Polki są bardziej tolerancyjne...

{ w rodzinie taka tradycja } :D🖐️ Fajna wymówka. Z pradziad jak chadzał ubrany w kontusz ? Wypożycz jakiś z teatru, tradycji stanie się za dość. :o

Gość mój nosi ale jest nie duży
ma ładne dłonie i sygnet dodaje im uroku:)))

Gość WIOCHA WIOCHA WIOCHA
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zalezy jaki sygnet
duży - niesmaczne, mały jest ok

Gość bruno b
a co masz do tradycji ??? żebyś wiedziała ten sygnet przechodzi z ojca na syna w dniu 18 urodzin, i nie mam zamiaru tego psuć tylko dlatego, że współczesnym Polkom wydaje się to obciachowe

Gość dlaczego masz nie nosić
co cię obchodzi co inni myślą ---podoba ci się noś a jak nie podoba się ---nie noś sprawa prosta

Gość JA NOSZĘ SYGNET
PAMIATKA ----MA 80 LAT ----PAMIĄTKA RODZINNA Z INICJAŁAMI DZIADKA

Gość dominisiajestem
faceci mogą nosic bizuterie, to jest ok, ale zloty sygnet - pamiątka rodzinna - schowaj gdzies zebys nie zgubil, strata bylaby wielka :)

mój tato zawsze nosił sygnet nie na codzien ale od swieta ;) na imprezy, jemu to pasowało ale on miał 50 lat ;), tez po nim odziedziczyłam ten sygnet ja go raczej nie ponosze bo jest mi za duzy ale mam nadzije ze bede miał go jeszcze komu przekazac :)

Gość magdalenka81
wyglada to wieśniacko, alfonsiarsko, facetowi nie pasuje biżuteria. to moje skromne zdanie.

Gość no sory
ale mi to nie przeszkadza!:) bo zależy kto i dlaczego go nosi, jak jakis wieśniak bo kupił na bazarze to wiadomo że wiocha ale jak fajny facet bo ma powody to spoko

Gość a ja poaznałam faceta
który nosi obraczki ale nie ma zony ani nawet dziewczyny...troszke mi sie to dziwne na poczatku wydało a co wy o tym myslicie? no i to co on nosi na palcach to na pewno nie jest pamiatka rodzinna...

Gość bruno b
Sory Myrevin ale z osobami które by nawet podarte szmaty założyły tylko po to by być trendi, na czasie i co ty tam sobie jeszcze wymyślisz nie gadam. już wole mój obciachowy sygnet :P

Gość I tak trzymaj bruno b

Gość sygnet jest spoko byle nie
był wielki ....no i nie każdemu pasuje*)

--> bruno b Mnie chodzi o to że ja bym nie chodził w czymś tylko dla rodzinnej tradycji, jak by mi sie to niepodobało. 🖐️

Gość jak pamiątka
to nie noś, bo ci jeszcze ukradną

Mnie sie wydaje że to zależy od tego jak ktoś się nosi, jeśli chodzisz ubrany na sportowo (czyt. w dresie)- to moim zdaniem jest to tandetne, ale jeśli ubierasz się w miarę elegancko masz ładnie wypielęgnowne dłonie a sygnet nie jest zbyt pretensjonalny-to czemu nie? Mój kolega nosi dwa sygnrty srebrne( pamiątki po misji pokojowych) i wcale nie wyglada to obleśnie, ma ładne dłonie i smukłe palce i sygnety dodają mu nonszalncji. Zreszta jeśli to pamiątka rodzinna t5o noś i się nie przejmuj

Gość devil666
mam 24 lata, i nosze sygnet. podobnie jak ty, jest on moja pamiatka rodzinna - moze w troche inny sposob, ale jest dla mnie czyms waznym. nosze go caly czas. powiem ci, ze nie masz sie czym przejmowac, przynajmniej nie powinienes. owszem, sygnet moze byc odbierany jako element "szpanerski", ale tylko w konkretnych wypadkach. pamietam jak znajomy noszacy sygnet zawsze podajac reke podawal ja w pozycji poziomej tak, by koniecznie zauwazyc jego sygnet, badz tez gdybys chodzil obwieszony zlotem, z komorka na szyi, sygnetem na kazdym palcu i podobnymi dodatkami. osobiscie jestem minimalista, nie mam nawet zegarka na reku (bo mnie denerwuje), a jednak nosze sygnet. jest po prostu pamiatka, bliska sercu, i nie wazne co sobie pomysla obcy ludzie - jesli ocenia cie odgornie, to nalezy takimi sie nie przejmowac. moi znajomi wiedza czym on jest, jaka ma wartosc, szanuja to i rozumieja, i tak wlasnie powinno byc ze wszystkimi ktorych znasz. jesli uwazaja inaczej, albo z nimi porozmawiaj albo po prostu ich zignoruj, bo najwyrazniej nie sa i nie beda nigdy w stanie zrozumiec czegos, co jest niezmiernie wazne dla ciebie. a jesli kobiety mowia ci, ze jest to obciachowe, to lepiej zmien rocznik na troche dojrzalszy :>

Gość jesli to sygnet
akademii sil powietrznych to moze byc :P