Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jablusio

cykl przy pigułkach?

Polecane posty

Gość jablusio
czesc Kochana :) dopiero dzisiaj dopadłam neta, bo te burze mi zniszczyly kable telefoniczne :) nie nie czekam, okresik juz jest :) humorek powrocil :) za to dzisiaj spalilam makaron i mam dola. Ciesze sie,ze wszystsko w porzadku...pozdrawiam :)

Witam!! to cieszę się że u Ciebie też wszystko ok, i po co było się martwić??? ja mam doła piszę pracę i mam już dosyć tego!!! Pozdrawiam!!!:)

Gość jablusio
eh...szkoda gadać :( ja teraz nastawiam sie psychicznie do egzaminów wstepnych na studia...i w ogole czuje sie nijak :( trzeba miec talent,zeby spalic makaron...eh..dzisiaj mam 3 dzien okresiku i troszke brzusio muli..eh...musze w koncu zaczac wierzyc w te pigulki :) pozdrawiam!

a no trzeba, jak u mnie działają jednak od samego początku sprawdziłam na własnej skórze. Tylko mam nowy problem bo wiesz kopchaliśmy się w niedzielę i nie jestem pewna czy tabletki wtedy też działały???ale głupia jestem :)

Gość jablusio
w trakcie 7 dniowej przerwy?tak, działaja :) eh...ja sama nie wiem ,czy takie "watpliwosci" wynikaja z mojej glupoty, czy z tego,ze jestem nie dojrzala..ale ostatnio mialam troszke klopotow...i to spotegowalo moja "urojona ciaze" :) musze uwierzyc :)

a no w czasie tej przerwy właśnie!!!musi być dobrze:)!!!nie ma się co łamać!!!:)

Gość jablusio
jasne :) zaraz smigam na miasto, kupic sobie jabluszek (od razu mi sie poprawi) zatem glowa do gory i milegi pisania pracy :) pozdrawiam :)

No to miłych zakupów!!!:) ja zaraz do domku pójdę!!!to do jutra mam nadzieję!!! PA PA :)

Gość jablusio
ojjj... ja raczej sie dlugo nie odezwe , bo na nie siedze u siotsry u mie dalej lipa :( eh... ale bede pamietala :) buziaki!