Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puszekokruszekmiprzeszkadza

CO TO ZA BIALY PUSZEK?

Polecane posty

lata wszedzie?????pelno go na ulicach,co to za pylek jakiej rosliny? kurde,mało mi do nosa nie wlecialo dzis,myslałam ze to mucha,az mną wzdrygnelo

Gość karolina z Danii
topola pyli

Gość kkh
no, topola osika, ta zmutowana mój wujek ma na to straszną alergię, która pojawiła się dopiero u niego w starszym wieku

dzieki Karolina ciekawe ile ona jeszcze bedzie pylic bo juz mam tego serdecznie dosc,nawet w domu mam te pylki

Gość aqq22
specjalisci mowia, ze ten puszek z topoli nie uczula, ale zbiega sie z pyleniem traw, ktore sa bardzo uczulajace i dlatego wszyscy mysla, ze to wina topoli

Gość jatakaja
topola uczula... może nie często ale jednak. ja mam na to alergię, miałam robione testy i to jest pewne. :o:o:o na trway zresztą też co powoduje u mnie obecnie uczucie okorpne... katar,swędzące, łzawiące i lekko spuchnięte oczy i brak chęci do zrobienia czegokolwiek buu :(

Gość aqq22
nie napisalam, ze topola nie uczula, tylko ze nie uczulaja te biale pylki latajace

ja jestem uczulona na pylki traw i chwastow ale sie odczulam od poltorej roku i efekty sa pozytywnie przytlaczajace i wszystkim radze bez wahania isc jaknajszybciej do alergologa i poprosic i szcepionke moja kuracja bedzie trwala w sumie 3 lata,podobnoz 70% skutecznosci,ale odkad pierwszy raz dostalam szczepionke(alergovit),to ani razu nie zachorowalam 🖐️

ja na tez puszek nie jestem uczulona w swnsie chrobowym,ale mi przeszkadza,bo wlatuje do nosa i wszedzie ale jak to topoli to wybaczam,bo lubie topole!:)

Gość Kawałek
Najgorzej jak sie do umalowanego oka przyklei:P