Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość letni powiew

Przyłapałam męża na.............

Polecane posty

Gość letni powiew

Tragedia i śmiech w jednym przylapalam meza na onanizowaniu sie w pokoju dlugo nie przychodzil do sypialni wiec chcialam go zawolac i ......onanizowal sie ogladajac erotyczne filmiki...Nie wiem jak interpretowac ten fakt.......

sie nie dziwie twojemu mezowi jak mu w lozku odmawiasz

Gość to normalne
kazdy facet woli czasem reczna stymulacje bo jest mocniejsza a kobiete namowic na anala jest ciezko!

Gość o nie znowu...

Gość małą marudząca
...a mi to by się tam bardzo spodobało ...

Gość gęś ze śródmieścia
ja też czasem lubie się sama pobawic :P bo nikt nie wie lepiej niż ja , co mi sparwi największą przyjemnosćw danym momencie; a co do robienia facetowi reką , to też nigdy nie wiem , czy nie za mocno , czy nie boli (poprzedni lubił bardzo mocno , obecny miauczy , że boli , że go ciągnę i mu go zaraz wyrwę) - sam wie jnajlepiej , jak jest dobrze

Gość wiem ze
kazdy facet to sobie sam robi, zalosne jest to ze dal sie zlapac....

Gość ja tam lubię
patrzeć jak mój facet to robi a przy okazji..ja bym się dołączyła i pobawiła sobą na jego oczach, to dopiero niezła zabawa, spróbuj

Gość no no
A zameldowalas gdzie trzeba ? Ktos wreszcie musi zrobic porzadek z tym zboczencem !!

Gość U facetów to normalne
że czasem lubią to sobie zrobić sami, a obrazki czy filmiki mają tylko im to ułatwić... Taki stymulator, oni tak mają. Spróbuj się podłączyć, to może być ciekawa gra - on to robi patrząc Ci w oczy albo na Twoje piersi... Jesteście ze sobą i uprawiacie po prostu nietypowy rodzaj seksiku... zawsze jakieś urozmaicenie :) ... zaproponuj mu, aby robiąc to wymawiał cały czas Twoje imię ;-)