Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 spoznionax

Jaki DEPILATOR polecacie??? pilne

Polecane posty

Go艣膰 spoznionax

Witam, wiem, ze ten temat pojawial sie juz na Kafeterii, ale ja nie mam tyle czasu,zeby to wszystko przejrzec :( Chce tym depilatorem golic rowniez okolice bikini oraz pod pachami.Jaki polecacie? A moze slyszeliscie, gdzie sa jakies promocje??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 spoznionax
no wiem, slyszalam ze pasta cukrowa jest bardziej skuteczna :( ale trzeba sie z tym chyba bawic...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no wi臋c
ja te偶 nie polecam! u偶ywa艂am 9 lat wi臋c wiem co m贸wi臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 spoznionax
heh :) no wi臋c, to brzmi dziwnie, ale co sie stalo , ze przestalas??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaskaa5
pono膰 jest taki bardzo dobry Philipsa, ale kosztuje cos kolo 500 zl. nazywa sie Icy...co艣tam.:) Z rekawica chlodzaca i jakimis nasadkami masuj膮cymi czy chlodz膮cymi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 spoznionax
500?? wow

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jaki艣 zwyk艂y
kupi艂am wymy艣lny i i tak nie u偶ywam tych nak艂adek.

Udost臋pnij ten post

philipsa ja mam zwykly:) z nakladek przewaznie sie nie korzysta;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jaki艣 zwyk艂y
ten z nak艂adkami ch艂odz膮cymi to z艂y pomys艂. najlepiej depilowa膰 si臋 gdy sk贸ra jest rozpulchniona po ciep艂ej k膮pieli, wtedy w艂osy wyrywa si臋 z cebulkami. kiedy zimna nak艂adka przeje偶d偶a po sk贸rze to mniej boli, ale za to kurcz膮 si臋 kanaliki w艂osowe jakby 艣ciskaj膮c mocniej w艂os. efekt jest taki, 偶e w艂osy si臋 urywaj膮 a nie wyrywaj膮.

Udost臋pnij ten post

kup taki 偶eby depilowa艂 i mia艂 nasadk臋 gol膮ca. Ja kupi艂am satin ice za 300 z艂 :P te偶 nie uzywam tej chlodz膮cej, ale gol膮ca i peelinguj膮ca tak!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawskax
a czy istnieje taki bez tych dodatkowych nakladek ale z wymienna glowica?? (bo to podobno jest do golenia pach i okolic bikini)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawskax
aha b贸lu sie nawet nie boje, zeby tylko nie WRASTALY wloski :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poooooomaranczka
czemu nie polecacie depilator贸w ? ja uzywam juz 3 rok i nie mam problem贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawskax
jaki uzywasz?????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poooooomaranczka
silk- epil duo plus Brauna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 porzeczkaaa
ja polecam depilatory. sama mam Brauna silk-epil soft perfection. on ma wymienn膮 g艂owice do golenia no i ma zwyk艂膮 g艂owice do wyrywania w艂osow i nasadke masuj膮c膮 kt贸ra jednak tylko w niewielkim stopniu niweluje b贸l, ale zawsze co艣...zreszta juz sie przyzwyczai艂am i nie boli. czesto robie peelingi nog wiec mi nie wrastaj膮 za bardzo wloski, ale sie zdarza. pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawskax
do porzeczkaa a czy mozesz mi wytlumaczyc czy sie roznia miedzy soba te glowice...? :( pozdr.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawskax
a jaki numer modlu masz i po ile?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 porzeczkaaa
ta do wyrywania w艂oskow ma takie p臋setki ktore obracaj膮 sie bardzo szybko i wyrywaj膮 w艂oski a ta do golenia wygl膮da podobnie jak golarka m臋ska. znalaz艂am w necie zdjecie innego modelu, ale te g艂owice tak wygl膮daj膮: i ta kt贸ra stoi osobno jest do golenia http://www.hurt.com.pl/?o=shpp&i=1529

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawskax
Dzi臋ki a mam jeszcze jedno pytanie: czyli g艂owica do usuwania wlosow pod pachami i okolic bikini to po prostu taka golarka?? to chyba nie oplaca sie placic za te glowice?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 porzeczkaaa
no wlasnie to jest golarka ktora nie wyrywa w艂osow tylko je goli jak maszynka. ale wiesz, ja u偶ywam takiej nasadki masuj膮cej i normalnej g艂owicy do wyrywania i tym depiluje te偶 skore pod pachami, bikini nie polecam,przynajmniej ja mam bardzo wrazliw膮 skore. pod pachami na pocz膮tku okropnie bola艂o, teraz ju偶 nie i jest to dla mnie wygodne bo mam spokoj na d艂u偶ej. no i skora sie tak nie podra偶nia jak przy maszynkach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawskax
aha :) Dziekuje jeszcze raz. rozumiem, ze nie masz zadnych problemow z wrastajacymi wloskami? ja mam jeszcze taki problem,ze chcialabym sie pozbyc wloskow miedzy posladkami... ale to chyba depilator tak nie bardzo :P pozdr.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 porzeczkaaa
pod pachami mi nie wrastaja, tam jest skora za delikatna...na lydkach czasami,ale peelingi regularne pomagaja;) do wloskow miedzy posladkami nie polecam depilatora. w ogole dla mnie traktowanie okolic bikini depilatorem to mord臋ga, nigdy wi臋cej ;) zwykle u偶ywam wlasnie tej g艂owicy do golenia, bo nie podra偶nia skory tak jak maszynka i nie mam czerwonych krostek..pozdrawiam;)

Udost臋pnij ten post