Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Prześcieradła jusz tak

Dzisiaj próbuje odpalic motorstrom na rzutniku

Polecane posty

A ja jutro biore laptopa swojego do pubu i bede sobie robil serwer i pil kawke.

Ale w tibie tez bym pogral, bo mam tam druida i fajnie sie zabija smoki z magii mrozu xD

Ja grałem w PURE na Xbox 360 też była spoko.

1 minutę temu, +RC+ napisał:

Mi dysk twardy 1tb hdd padł i wylancza się po kilku minutach uratowalem większość gier a takie jak motorstrom musiałem kopiować środek obrazu zamontowanego 

2 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał:

Mi dysk twardy 1tb hdd padł i wylancza się po kilku minutach uratowalem większość gier a takie jak motorstrom musiałem kopiować środek obrazu zamontowanego 

Niestety zdarza się, to samo SSD, też padają. Dlatego jestem zwolennikiem szuflady z tanimi dyskami po 500 gb z poleasingowych laptopów... nie muszą być szybkie, ważne, że przechowują kolekcje gier do emulacji 😉 

Edytowano przez +RC+

4 minuty temu, +RC+ napisał:

No to idealna gra na rzutnik taka malo zobowiazujaca twórców wrc ma sentyment do destruction derby som motory ja lubię 

Niestety zdarza się, to samo SSD, też padają. Dlatego jestem zwolennikiem szuflady z tanimi dyskami po 500 gb z poleasingowych laptopów... nie muszą być szybkie, ważne, że przechowują kolekcje gier do emulacji 😉 

To był pierwszy hdd jeszcze z lombardzie laptopa sony dużo pracowal 24h na dobe z pirno 4k 85 w pionie 

Z tych 500gb hdd co kupiłem z tuzin po 15zl jeszcze żaden mi nie padl 

Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał:

No to idealna gra na rzutnik taka malo zobowiazujaca twórców wrc ma sentyment do destruction derby som motory ja lubię 

Super Mario Galaxy byłoby mega na rzutniku, bo też niezobowiązująca, lekka, a klimat kosmosu, planet itp... czyli taki kosmo klimat na ścianie 😉

Przed chwilą, +RC+ napisał:

Super Mario Galaxy byłoby mega na rzutniku, bo też niezobowiązująca, lekka, a klimat kosmosu, planet itp... czyli taki kosmo klimat na ścianie 😉

Bardziej odysey 

Tu są dobre takie gry jak tekken 8, tony, dmc5, ff7 remejk np horajzon jusz za dużo ma szczegow robi się problem 

No i mordoklepki, Tekken Tag Tournament z PS2 bym chętnie ograł na rzutniku. Ta gra się naprawdę dobrze zestarzała, jak odpalam ją na PCSX2 na moim emu-PC to mnie zwala z nóg jak dobrze ta gra jeszcze się prezentuje z upscallingiem do 4K 😉

No i mordoklepki, Tekken Tag Tournament z PS2 bym chętnie ograł na rzutniku. Ta gra się naprawdę dobrze zestarzała, jak odpalam ją na PCSX2 na moim emu-PC to mnie zwala z nóg jak dobrze ta gra jeszcze się prezentuje z upscallingiem do 4K 😉

Tak ttt hd z ps3 dobrze działa bo jest fullhd 

Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał:

Nie nadaje się za to do fps takie wielkie ręce i spluwa 

Do FPS prawilne jest tylko monitor 120 Hz lub wyżej, PC i dobra responsywna mysz, reszta jak pad i TV to herezja dla gatunku 😉

Przed chwilą, +RC+ napisał:

Do FPS prawilne jest tylko monitor 120 Hz lub wyżej, PC i dobra responsywna mysz, reszta jak pad i TV to herezja dla gatunku 😉

Fps pc 3 monitory się fajnie gra to samo worms 

85 do wszystkich gier po środku 

Wszystko jest do czegoś 

Wrzuć jakieś foty z rzutnika albo setupu z 3050 😉

4 minuty temu, +RC+ napisał:

Czyli np rdr1 najlepiej 85"

Fpsy 3 monitory pc 

120 niezobowiązujące gry

Dzięki temu nie muszę się męczyć z rdr1 na rzutniku czy 3 monitory mam 85 a z fps nie muszę na 85 mam 3 monitory a z motorstrom nie muszę się męczyć na 85 mogę na maxa 120

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować