Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość midka

krem brązujący do nog.

Polecane posty

Gość midka

Drogie Panie. jakie uzywacie kremy/balsaym brązujace do nog? mam bardzo jasna skore i slonce mi nog nie chwyta, zwykle tylko gorna czesc tulowia mam w miare ladnie opalona. szukam wiec balsamu/kremu do nog by ladnie sie skoloryzowaly, nie byly zolte jak przy niektorych kremach oraz by latwo sie rozprowadzaly nie pozostawiajac plam.

Gość puszkowa
kupiłam wczoraj balsam holiday skin j&j i widzę, że może być całkiem fajny...posmarowałam sie nim wczoraj cała, poszłam spać, rano byłam już lekko złotawa, dzisiaj na noc powtarzam całą akcję. ma całkiem fajną konsystencję, ładnie się wchłania, dobrze rozprowadza, ogólnie mogę polecić. a jeśli chodzi o plamy - używałam różnych mazideł i plamy nigdy mi się nie zdarzyly, może dlatego, że najpierw robię porządny peeling całego ciała, później smaruję ciało jakimkolwiek balsamem nawilżającym, czekam aż skóra go wchłonie, a później nakladam samoopalacz. nigdy inaczej.

Gość midka
aha no to niezly moze byc. tej furmy chyba nigdy nie slyszalam. nazywa sie holiday skin tak? czy to moze nazwa seri a firma inna?.

Gość MPO
To jest firma Johnson & Johnson

ale ten j&j potem brzydko i nierównomiernie schodzi:( trzeba naprawdę regularnie się tym smarować,aby nie wyglądać jak łaciata krowa. Poza tym dlugo sie wchlania :P Ale generalnie efekt jest ok:D

Gość midka
no wlasnie. a ja bym tak chciala na dwa dni gora a potem zmyc bez problemu. czekam wiec na wasze propozycje balsamu, ktory takze sie bez problemu zmyje, oczywiscie wiadomo ze troche gąbeczka trzeba potrzec, nie chodzi mi tu o zmywanie rąka i mydlem tylko to wiadome ze trzeba ciut poszorowac.

Gość iw-80
wedlug mnie J&J jest jednym z gorszych jakie mialam! jedyny i wielki jak dla mnie jego plus to zapach, poza tym beznadziejny! jesli chcesz miec piekny kolor nóżek polecam balsam z bursztynem firmy HERBE