Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykładziwkadlaniego

nie mam siły czemu go poznałam

Polecane posty

czy to możliwe że spotyka się tylko z laskami żeby się z nimi kochać nic pozatym czy to jakiś erotoman że musi się bzykać często i czy jest możliwe że tyle raxy może wytrzymać jego fiutek

tylko ze on chce sie spotykac ze mna na seks nie chodzilo o jednorazowe przelecenie. mówi że myu ze mną dobrze w łożku że jestem mistrzynią czy mu wierzyc czy spotyka się też tak z innymi

to o co mu chodzi????

Gość nie zgodze sie
są laski które są boginiami seksu a są też kiepskie leżące jak kłody

Gość chodzi mu o to zeby
cie przeleciec. a najlepiej sama go zapytaj o co mu chodzi. skad my to mamy wiedziec?

sama sobie odpowiedzialas na pytanie \"o co mu chodzi?\" o bzykanie z toba, bez uczucia, mechaniczne, dla sportu.on sie nie zaangazuje uczuciowo a ty tak, czy to ma sens?

pytałam i powiedział to co napisałam wcześniej ale ja się zastanawiam czy dużo może mieć takich koleżanek on twierdzi że nie ale wiadomo nie powie mi otym. No bo skoro kocha się ze mna kilka godzin to czy potem idziesz tez do innej albo przede mna czy jest z inna

kłodą napewno nie jestem znam swoje możliwości i wiem w czym jestem dobra

Gość chodzi mu o to zeby
a to jakas roznica dla ciebie? jesli zgodzilas sie na taki uklad, to chyba nie ma problemu, po co sie zastanawiac...no, chyba, ze liczysz na cos wiecej z jego strony...

no bo taki układ mi nie pasuje jak są też inne laski

nie rozumiem twojego problemu??? chcesz z nim spotykac sie tylko dla seksu? a nie chcesz zeby mial wiecej takich naiwnych panienek jak ty??

sam mnie zapytal czy pasuje mi taki układ bo on nie mam czasu teraz na to żeby miec panne: seks,spotkania, wypady czasem do kina o to mu chodzi ja jestem sama wiec moge sie zgodzic na to ale tylko wtedy gdy nie byłoby innych lasek

zostawi cie dla dziewczyny, w ktorej zakocha sie i ktora nie bedzie latwa jak ty. no ale to twoj wybor, ja nie tolerowalabym takiego ukladu

kurde nie założyłam tego topiku zeby ktoś mnie oceniał tylko po to żeby mi ktoś opdowiedzial na moje pytania

jeżeli dla ciebie seks po pół roku znajmości znaczy ze jestem łatwa to sory

Gość chodzi mu o to zeby
po prostu uzywajcie gumek. bo tego, czy oprocz ciebie pieprzy tez inne faktycznie sie nie dowiesz, chyba, ze przypadkiem.

ja cie ie oceniam, ale sama nazwalas sie ZWUKLADZIWKADLANIEGO. czy chcesz zeby naprawde tak bylo? predzej czy pozniej zakochasz sie, i co wtedy?

nick tu nie ma nic do rzeczy tak sobie go wymyśliłam lubie z nim spędzać czas lubie się z nim kochać

sama juz niewiem czy godzać sie na taki układ robie z siebie szmate niewiem co mam zrobic

co ja mam robic? niech ktoś mi pwoie czy facet ma siłe żeby tyle razy się kochać

nie zgadzaj sie, dla niego bedziesz zabawka, nie potraktuje cie powaznie. pozniej poznasz kogos innego i pozalujesz tego zwiazku.

ale widzisz on jest ze mna szczery pytał czy na coś takiego się godze czy nie wiec chyba nie ma mowy o zabawce

Gość a co jak cie czyms
zarazi?

bie sądze on nie zadaje się z byle kim

osobiscie uwazam, ze nie ma innych dziewczyn z ktorymi ma taki uklad. ale uwazam tez ze kiedys pozalujesz swojej decyzji, ze wpakowalas sie w taki zwiazek. moze i zapytal sie ciebie czy zgodzisz sie na taki zwiazek, ale moim zdaniem to nie zmienia faktu ze nie traktuje cie powaznie.

naprawde tak myślisz bo nie chce być jedną z wielu lasek. A czemu myślisz że nie ma?

Gość ale jakiej znajomości
sąsiadów też się zna długo, często latami, ale to obcy ludzie i do łóżka im się nie wchodzi. Dla mnie okropne i głupie jest spełnianie potrzeb seksualnych kogoś, dla kogo robisz za 3 rękę, ale jeżeli nie masz większych ambicji to w czym problem? Ktoś kto nie posiada skrupułów i szacunku do kobiety, wykorzystując ją tylko seksu jak tanią dziwkę, płacąc orgazmem, miłym słowem i kinem od czasu do czasu za usługi godny zaufania nie jest. Ale być może trafił swój na swego. W takim układzie możliwe jest wszystko, a dowiesz się prawdy jedynie z autopsji. Życzę Ci dobrze, podejmij decyzję rozsądnie. To jak on Cię traktuję nie znaczy jeszcze, że na to zasługujesz. Naprawdę, warto poszukać dla siebie kogoś lepszego. On ma darmowy seks za minimum wkładu. Ty co masz. Seks, ale do tego dojść mogą wyrzuty sumienia, zniszczone psychika, nawet jakieś uczucie... On jest już chujem, ale Ty czy jesteś dziwką? Z pewnością nie, więc uciekaj z tego układu lub wyzbądź się skrupułów nie licząc na nic więcej niż bzykanie.

bo skoro mowilas ze jest zajety, ze ma duzo pracy, wiec mysle ze spotykanie sie z kilkoma laskami w takim ukladzie jest faktycznie wyczerpujace fizycznie, i mozliwe ze nie chce mu sie szukac i zabiegac o inne. chyba ze kogos ma \"na powaznie\" a ty jestes tylko do seksu

tak to że ma dużo pracy to nie ma wątpliwości. Stałej laski też nie ma. mi też wydaje się że nie wytrzymał by fizycznie ale mogę się mylić