Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myśle że..

Wystarczyło, że zrobiło się cieplutko,że kobietki zaczęły odkrywać troche ciałka

Polecane posty

....a już facetom kręci się w głowie. :O Dzisiaj ide sobie ulicą, spódniczka krótka, bluzeczka na ramiączka, a normalnie wszyscy faceci spojrzenia na mnie i patrzą się jak w obrazek. Nie to, żebym p. tego nie lubiła, owszem lubie to, lubie wiedzieć, że się podobam facetom, ale kochani bez przesady! Drodzy mężczyźni nie zachowujcie się jak napalone i dzikie zwierzęta :O

niestety, może ktoś napisać, że nie jestem skromna, ale do brzydkich i przedewszystkich grubych to napewno nie należe. Poprostu macie w glowie tylko jedno drodzy Panowie.

Gość no twoje
krzywe nogi i wystajacy oraz wylewajacy sie brzuch

ALE JA NIE MOWIE TYLKO O SOBIE! PODAŁAM PRZYKŁAD, ALE MOWIE OGOLNIE, O KAZDEJ LASCE, KTORA MA COS DO POKAZANIA. BRO BOŻE NIE MOWIE, ZE TYLKO JA JEDYNA!!

what the fuck..... czy Ty nie czytasz co ja pisze? ja pisze ogolnie, ze mnie wkurzaja wlasnie tacy faceci, ktorzy sie tak zachowuja.

Gość co za pusta laska
:O

Gość żeby się jeszcze dupasy
za ładnymi oglądali :o ale im to już wszystko jedno jest oby mięcho było :o

no i? nie podniecaj się, że jakiś facet się za Tobą obejżał

I nie życze sobie obelg, bo ja nikomu nie ublizyłam. Stwierdziłam tylko fat, że niektórzy faceci (a jest ich większość) są naprawdę beznadziejni. tyle!!

Z Wami nie da się prowadzić normalnie dialogu. Nie napisałam nic, co by spowodowało, że czujecie moc jechania po mnie. Nie mam kompleksów, nie podniecam się, jedynie mnie to wkurza, że faceci się tak zachowują. Boże proste!!!

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
boze ja na to nioe zwracam uwagi, i napewno nie zalozylabym o tymtopiku:o

Gość gęś ze śródmieścia
Faceci to juz tak mają - może byc potwór , byle miał otwór , a jak pokaże trochęgolizny , to sięogladają. Hehe chyba sobie trochepochlebiasz , facetom wiele nie trzeba :P Ale moze i jesteś ładna , tego nie wiem :P

przepraszam, że założyłam topik :O denerwuje sie, bo naprawde, tutaj nie da się porozmawiac, tylko wy musicie zawsze kogos zjechac, dowartosciowac sie czy co? Przepraszam bardzo, ze zalozylam ten topik. Prosze moderatorow o usuniecie go :O

Gość do autorki topiku
dokadnie wiem co masz na mysli,faceci latem oglądaja sie za kazdą laską ktora tylko co nie co odkryje:-oWkurza mnie toże zachowuja sie jak zwierzeta:-PA dyskutowanie z tymi co jadą po Tobie nie ma sensu,ignoruj ich wypowiediz po prostu;-)To oni najwidoczniej mają jakieś kompleksy a nie Ty:-)

Dzięki.widać, że jako jedyna zrozumiałas o co mi chdoziło ;) chyba taki już jest los kobiet, która dla niektorych facetów ejst tylko po to, by się nią zabawiac i napawać wzrok. ciekawe czy kiedyś, kiedyś to się zmieni.

Gość do autorki topiku
nie sądzę aby to się kiedyś zmieniło, po prostu zawsze będą tacy faceci dla których to cialo kobiety bedzie jedyną rzeczą na jaką będą zwracać uwagę,która bedzie przyciągać ich wzrok i choćby mieli obok siebie swoją dziewczynę to zawsze będą się oglądać za krótkimi spódniczkami czy dekoltami:-oWiem,że faceci to wzrokowcy(kobiety zresztą też)i zawsze sie będą ogląda za kobietkami:-PAle co innego jest ak facet sie tylko oglądnie,popatrzy z podziwe i pojdzie dalej a co innego jak będzie traktowąl kobiety jak zabawki,będzie dla nich chanki,brutalny,bedzie proboąl molestować czy zgwalcić kobietą tlumacząc się tym,że skoro ona byle skąpą ubraba to albo go sprowokowal albo dala przyzwolenie na seks😡CZLOWIEK TO NIE ZWIERZĘ!!To co odroznia ludzi od zwierzat to to,ze ludzie POTRAFIĄ panować nad sobą,nad swoimi instynktami i nie rzuca sie na drugoego osobnika(w tym wy[padku facet na kobietę)tylko dlatego ze ta pokazala gole nogi czy dekolt:-oLudzie maja rozum więc powinjni wiedziec co robia,szkoda tylko ze niektorzy,szczegolnie facei tak rzadko uzywaja rozumu...czyżby zapomniel ze go mają:-P

Gość owszem patzreć i podziwiać
TAK ale NIC więcej!!

myśle że.. - kobieto , przeciez to biologia , swiat chcesz zmieniac ? :D Patrzą , patrzyli i bedą patrzeć ;) Nie wspomniałaś ,zeby którys sie na Ciebie rzucił . ładna kobieta przyciaga spojrzenia i nie opowiadajcie ,ze tylko meskie . Ale jesli to tak bardzo krepujace - workowate ubiory rozwiażą problem ( dodatkowo wskazany kolor to jakis szary , brazowawy w kazdym razie z tych zdechłych ;) ) :classic_cool:

Gość Liiliia
Owszem milo jest kiedy zwracamy uwage(pozytywna oczywiscie) facetow, ale bez przesady , Niektorzy nie mja umiaru !

Gość Liiliia
Tu chodzi o rodzaj spojrzenia;-) Niektorzy wrecz sie slinia na widok rozneglizowanej panny.

Gość spostrzegawcza ja
Ja nie oglądam się za fajnymi facetami. Owszem spojrzę, ale to na tyle i idę dalej. Nie chcę, żeby ktoś się na mnie gapił. Nie mam wielkich kompleksów, ale po prostu nienawidzę gwizdów, okrzyków, ślinienia i wręcz ostentacyjnego demonstrowania zainteresowania moją osobą. Zakładam spódniczkę bo mi ciepło, zakładam bluzkę na ramiączkach bo mi tak wygodnie naprawdę tak trudno to zrozumieć?? Poza tym ostatnio byłam świadkiem śmiesznej sceny w supermarkecie na taśmie jechała dziewczyna w króciutkich, obcisłych spodenkach za nią starszy gość, dosłownie cofał się do tyłu byleby tylko dokładnie obejrzeć jej tyłek, wręcz się schylał. Faceci nie dość, że brak Wam kultury, to jeszcze jesteście śmieszni:P

Gość do mysle ze....
dziewczyno naiwna jestes.....chłopy patrza na wszystko co sie rusza nawet na stare baby. A to ze nie jestes gruba to nic takiego, wiekszosc ludzi jest jednak szczupla! Zwykła dziewczyna z ciebie wiec sie zbytnio tym nie podniecaj, bo tylko swiadczy to o tym ze zakompleksiona jesteś i ze zalezy ci na spojrzeniu byle jakich facecików co sie patrza na każdą która przelezie, jak ma jak zdzira krótką spódniczke i wszystko wywalone....żal mi cie...