Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myśle że..

Wystarczyło, że zrobiło się cieplutko,że kobietki zaczęły odkrywać troche ciałka

Polecane posty

Gość spostrzegawcza ja
Czemu uczepiliście się Autorki?? Przecież nie raz już ktoś założył taki temat i jakoś nie został zjechany. Lepiej by było gdyby napisała : jestem brzydka, mam kompleksy, zastanawiam się czemu oni na mnie patrzą?? Wie, że jest ładna, że nie jest gruba to po jakie licho ma o tym nie mówić?? Lepsze to niż wieczne narzekania na mały biust, duży nos i krzywe nogi. Żal dupę ściska, że ktoś zna swoją wartość?? Faceci oglądają się nawet za pełzającymi robakami, bo taka ich natura, ale ładne dziewczyny miały i będą mieć wzięcie.

Gość jatamanka
nudny topik taki o dupie marynie

Smieszy mnie to co piszecie. ja sie nie podniecam tym, mnie to wkurza, ze faceci tacy sa. czemu ejstescie niektorzy tacy dziwni? i nie potraficie zrozumiec przslania topiku?? :O Spostrzegawcza ja./ dzieki. masz racje, znam swoja wartosc, wiem, ze jestem ładna dziewczyna, mam duze powodzenie u płci przeciwnej, mam narzeczonego. i nie chodzi tu o zachwalanie sie, czy cos takiego. ja pisze tylko, ze wkurza mnie to, ze kobiety sa tak traktowane!!

I prosze nie obrazajcie mnie! bo to nie o to chodzi. jezeli nie macie nic do przekazania to prosze was, omincie ten topik i tyle.