Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rolnik.

Co myślita o tradycyi

Polecane posty

Gość łączmy się w pary
ok, to ja idę te jajecznice usmażyć....a myslalam, ze nic w domu nie ma do jedzenia

Łoj. Ty sie dobrze łobejrzyj. Cy aby korzynia nie znańdzies... Sama mówis, ze mosz w jednym palcu i w dodatu łumis ruchować, a i podnosić.... Ale różyckować w tem wieku - to niebezpiecne! :classic_cool:

A jo wim. A powim, jak mi sie bandzie kciało. Moze jutro, abo po niedzieli... Pa :)

Puszczania... wodzów fantazyi. Ale nie zapominajcie ło gnoju... i ło wrótni stodolnej :classic_cool: 🖐️

Gość ej łachudra
tradycja poszła w ... las, nie ten czas, nie ta pora :(

Ot i widać enteligencje foruma tego. Jedna musztarda (i to daaawno po obiedzie) głos zabrać potrafi... Bo ty pomarańcowy lebiegi to nie lice przecie :classic_cool:

Gość ej łachudra
Ty Rolniku się nie przezywaj! :classic_cool: A policz, policz, pomarańczowy wprawdzie, ale zawsze to jakiś głos... czasami tego jednego może zabraknąć! :P

Łoj jak mie to drzaźni.... Łoj jak drzaźni. Chodzi tu jedna łachudra bez zembów. A wis za co bez zembów? Bo mię drzaźniła :classic_cool:

Gość ej łachudra
To masz widać ciężką łapę Rolniku, ale mnie to nie dziwi ;) Jednak Twojej złości się nie boję, poza zasięgiem jestem :P Tyś chłop ze wsi, ja miastowa, oj dzieli nas, dzieli ... szeroka miedza :classic_cool:

Ta bez zymbów tyz miastowo. I to samo godała. Nie wiedziała, ze jo mum trachtor:) No. Ale ty już wis! :classic_cool:

Gość ej łachudra
A ja mam "srebrnego szerszenia" i się nie chwalę! :P Szybszy on od Twojego traktora, a jak go podpuszczę to i "użądlić" nieźle potrafi. :classic_cool:

Blehehehehehe Mój zetor to szerszynie wew rure ssoncom wciongo... A z wydechowy wypirduje śrebrne :} Blehehehhe :) :classic_cool:

Gość ej łachudra
Oj, to ma tę rurę! i ... ssanie niezłe (oczy wielkie z wrażenia się zrobiły) ... tylko to do czasu, moim "szerszeniem" na pewno by się zakrztusił. :P

Moze by sie i zaksztusuł. Ale jakby potym pierdnoł - to nie śrebrny, ale złoty by wyleciopł :) z bronzowymy obwudkamy. :classic_cool:

Gość ej łachudra
A fe Rolniku! takie ubrudzone wypuszcza... :O Złoto ma się świecić, nie powinno być brązem skażone. Tylko czemu ja się dziwię, na wsi jak wsi, wszędzie te pestycydy. Na wszelki wypadek, idę przed Twoim traktorem swojego "szerszenia" ukryć. ;) :classic_cool: