Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobiecisko

masturbacja a orgazm

Polecane posty

Gość kobiecisko

wiem ze to zalezy od kobiety ale po jakim czasie osiagacie orgazm masturbujac sie recznie?

Gość Biff
nie, lepiej wychodzi to nożnie

Gość to zalezy od sposobu
Ja orgazm osiagam tylko masturbując się w dwojaki sposob :o Pierwszy sposób to prysznic - skupiony strumień skierowany na łechtaczkę, wtedy orgazm osiągam po okolo 2 minutach. Drugi sposob to stymulacja łechtaczki kiedy leżę na brzuchu (na plecach nie da rady :P). Wykonuję przy tym ruchy miednicą. W tym przypadku dochodzę znacznie szybciej bo w okolo 30 sek. Inne sosoby nie daja mi orgazmu :o

Gość kobiecisko
pytanie nie brzmialo czy recznie tylko po jakim czasie :)

Gość kobiecisko
ja wlasnie jak robie to recznie to dochodze po 20 min i nie wiem czy to normalne

Gość blondynka naturalna
O kurcze ale masz problem poważny...

Gość to zalezy od sposobu
kobiecisko - ja jak próbuje w innych pozycjach to właśnie trwa to wieki, nie wiem ile, w kazdym razie nie czekam pol godziny, rezygnuję. Korzystam tylko z tych sposobów ktore dają mi szybką i 100% satysfakcję.

jak się postaram i narzucę zawrotne tempo to potrafię w minutę, sprawdzałam wiele razy ze stoperem - z ciekawości:) ale przeważnie przedłużam zabawy do kilku minut zanim dojdę.

Gość skoczka24
A jak zrobić sobie orgazm pochwowy ????? :)

orgazm robiony własno-ręcznie, na szydełku czy na drutach jest niczym w porównaniu z orgazmem otrzymanym. O!

:D Dawać powinnno się rzeczy dobrej jakości. Pamiętajcie Panowie: Wstyd dawać takie coś udziergane krzywo z byle czego

:D jak zwykle za krótki.Nie mogę dojść do siebie po błogim lenistwie, ehh Obgryziony przez mole - brrrrrr ;)

Gość malutkaaaa**
20-30 minut...bo lubie męczyć i dręczyć moja łechtaczkę nim osiągnę spełnienie.....

Gość alaniana
wiecie co ja wam powiem.......mam swoj sprawdzony sposób...mozecie sie smiac.ale ja biore sobie recznik, koc, kołdre zginam i wkładam miedzy nogi i pocieram.jakbym uprawiała seks i za kazdym razem mam orgazm......odkryłam to przez przypadek i jest bosko w te samotne dni:D

Gość kaczka po pekińsku
co to , konkurs na najszybszy orgazm na forum? Ja mogę mieć orgazm w kilkanaście sekund, ale raczej masturbuję się znacznie dłużej, bo wtedy jest znacznie intensywniejszy niż taki na szybko, a wiadomo, że jakość się liczy.

Gość megoa odlot
laski spróbujcie w wannie wsadzić gobie palec i masować punkt G a druga ręką trzymać prysznic skierowany na łechtaczkę.. Odkryłam to niedawno: mega orgazm pochwowy!!!!!! Nie miałam pochwowego od przez 15 lat:)

Gość olaśka
ja zawsze kładę wskazujący palec p.r po lewej stronie łechtaczki i ruszam nim w górę, w dół ... odkryłam to niedawno, ale super orgazm! i to w kilka sekund.

Gość gosiaszczecin2010
zalezy, 5-10 min :D na lezaco na brzuchu pleckach , stojaca, siedzaca :D