Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przechlapanem

boje się strasznie-pilne!

Polecane posty

Gość przechlapanem

to naprawdę nie jest żadna prowokacja i naprawdę to mam :( jak najprędzej mam zamiar wybrać się do lekarza, ale moze ktoś z was moze mi powie wczesniej co mi dolega :( albo no już sama nie wiem. otuż zauwazyłam pewna zalezność, zawsze to mam gdy jestem nie dokonca wyspana (spałam w nocy około 6h) i dobrze zjem, nie jakoś się napcham po brzegi, ale zwykły obiad przykładowo. raz to miałam na ulicy... zrobiło mi się słabo, poczułam się tak jakbym nie spadła z 2 tygodnie, oparłąm się o barjerke, kręciło mi się chwilę w głowie, poczym wstałam jakoś tak dziwnie mi było i mnie wszystko bolało, spojrxałam na zegarek i z niego wynikało ze trwało to 2h! a ja kompletnie nic nie pamiętam :( potem miałam to w domu, po obiedzie, kiedy byłam sama, pamiętam dokładnie to była godzina 16 znów to poczułam, kiedy odpoczywałam na łóżku, potem ocknełam się na podłodze o godzinie 19!!! cała poczochrana.. w pokoju było wszystko pozrzucane a ja lezałam na środku w wymiotach :o (swoich) i kompletnie nic nie pamiętam!!!! wydaje mi się ze leżałam dosłownie 1 sek!!!!!! kolejnym razem zdarzyło mi się to u kolezanki, po zjedzeniu popcornu, troche czipsów, jakiś cukierków, atak dziwnej senności, obudzenie się tym razem po pół godziny, ból chyba wszystkiego, oczywiście zwymiotowałam i kompletnie nic nie pamiętałam! :/ koleżanka mi powiedziałą, ze zachowywałam się jak jakaś naćpana i myslała ze na początku ze się wygłupiam, ale potem zaczełam wymiotować i się przestraszyła i chciała już wzywać lekarza, ale ja się obudziłam akurat. i nie wiem czemu miałam wrazenie... no nie umiem tego wytłumaczyć, ze byłam w kinie, i co ja robie tutaj u niej w domu???? taką myśl miałam z 5 sek po przbudzeniu, ale potem wszystko wróciło do normy. błagam powiedzcie co się ze mną dzieje :( boję się teraz zjeść czegokolwiek. :(

Gość Do neurologa
i to szybko, dziwne jest to co sie z toba dzieje i napewno wymaga to konsultacji lekarskiej. Jezeli to nie jest prowokacja to szczerze Ci wspolczuje i dziwie sie twojej kolezance,ze nie wezwala pogotowia.

Gość o kurczę strasznie to dziwnie
i przerazajaco brzmi co napisalaś:-oDziewczyno idź natychmiast do lekarza!!!Choćby teraz na pooowie,bo to może być coś poważnego:-(

Gość Paciak
Nigdy o takich objawach nie słyszałam. Wybierz się czym prędzej do lekarza!

Gość poooooooomaranczka
jest taka choroba ale nie powiem Ci teraz jak sie nazywa bo niepamietam. tak czy tak szybko do lekarza.

Gość wspolczuje
wspolczuje ci idz do lekarza mozesz miec cos z watroba,moze doprowadzic do spiaczki watrobowej

Gość poooooooomaranczka
narkolepsja.chyba...

Gość przechlapanem
heh mówicie??? ale dzisiaj już moja lekarka pierwszego kontaktu nie przyjmuję to mam tak poprostu iść?? do neurologa to trzeba chyba skierowanie??? jej.. ja się kompletnie na tym nie znam :( no i tez się dziwie, ze kolezanka nie wezwała pogotowia :o

Gość zibba
moze to ma zwiazek z cukrzyca??

Gość to moze byc
schizo... dalej nie pamietam

Gość deidra
Mnie tez wygląda na jakiąś postać padaczki, ale nie jestem ekspertem. Narkolepsję ma mój mąż i to tak nie wygląda. W kazdym razie idź do lekarza jak najpredzej.

Gość przechlapanem
dodam jeszcze ze przez ostatnie 2 tygodnie schudłam 7kg!!! :o napoczątku nie ograniczałąm jedzenia, ale od paru dni boję się czegokolwiek zjeść i jak nie zjem tak dobrze to jest okey. dzisiaj tez się nie, bo nie zawsze jest mozliwość, wyspałąm i spałam od 23 do 6 zjadłam rano dosłownie 7 orzeszków ziemnych, a niedawno 2 widelce marchewki i 4 ryby i boję się dalej :o

Gość deidra
A moze stres? Potrafi robić z człowiekiem straszne rzeczy...

Gość przechlapanem
okey. dziewczyny. dziękuje wam bardzo 🌼 ubieram się i pujdę do przychodni :o boję się nawet wyjść z domu, ale w sumie się nie najadłam to powinno być wporządku.

Gość deidra
Trzymaj się, mam nadzieje, że się szybko wyjaśni i okaże, że nic powaznego Ci nie jest. Pozdrawiam

Gość Pick me up
To wygląda na narkolepsję. Polega to na zapadaniu w sen lub właśnie na takim traceniu kontaktu z rzeczywistością. Na wszelki wypadek idz do neurologa. Jesli to jednak narkolepsja to mozna z tym zyc.

Gość do 1 kontaktu
on da skierowanie dalej do specjalisty.powodzenia

Moim zdaniem to objawy narkolepsji, chociaz te wymioty.... Jak najszybciej do lekarza!

Gość poooooooomaranczka
i daj znac co Ci lekarz powiedział. Zdrowia życze

Gość krrrrrrrrrrrrrry
a nie jest to cukrzyca?Silna

Gość krrrrrrrrrrrrrrrrrrry
jak się dowiesz co to to proszę napisz bo się martwie

Gość poooooooomaranczka
jakby wpadla w spiaczke cukrzycowa to chyba by sie nie wybudzila sama i to bez podania insuliny.

Gość poooooooomaranczka
jakby wpadla w spiaczke cukrzycowa to chyba by sie nie wybudzila sama i to bez podania insuliny.

Ewidentnie to epilepsja czyli padaczka-tak wynika z objawów. Po co mieszacie dziewczynie w glowie tekstami typu narkolepsja niemając pojęcia o objawach..od kiedy wymioty przy narkolepsji?! Typowa epilepsja. Biegiem do neurologa! Pozdrawiam!

Gość Pick me up
poczytaj sobie na temat narkolepsji:w fazie poczatkowej moga wystapic wymioty.potem objawy ustepuja i ataki sa sporadyczne!

Gość Pick me up
tylko w sytuacjach stresowych. a z reszta kazdy stara sie pomoc jak moze :/

narkolepsja- ale to są zaburzenia snu...wymioty jakoś mi do tego nie pasują bardziej mi to wygląda na atak padaczki...aura, upadek, utrata przytomności, skurcze kloniczno- toniczne...pozniej brak orientacji i senność...byc moze po padaczce od razu zapadasz w sen

Gość Dziwne...
A może jesteś na coś uczulona?

Gość wydaje mi się że to padaczka
ale koniecznie idź do lekarza!Nawet już dzisiaj!!!