Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zegarynka82

biała czy ecru???

Polecane posty

Gość zegarynka82

Gość zegarynka82
ah ten enter.....zapomniałam dopisac tekstu... dziewczyny dlaczego wybieracie kolory ecru ja jestem w trakcie oglądania sukienek jeszcze nie przymierzałam ale jestem zdecydowana na białą.....szukałam na alegro ładnyhc sukienek i w 80% wszystkie sa ecru dlaczego????

Gość tez wychodze za maz
dzis bylam kupowac suknie slubna. Kupilam sliczna w kolorze bialaym. mam ciemne wloski. P{ani poweiedziala,ze biala pasuje do wlosow ciemncyh,a blondynkom-ecri! i to prawda,bo w ecri wygladalam brzydko;/ ale moze to nie teoria

Gość zegarynka82
nie wiem moja kolezanka była blondynka i właśnie wybrała biała bo w ecru wyglądała bez wyrazu....a w bieli swierzo...

Raczej nie teoria. Ja jestem blondyną i mam białą suknię. Nie wyobrażam siebie w ecry wcale a wcale.

Gość Babel
A Ja uwazam ze to moda swoje robi bo teraz sa modne ecri ale jak ktos woli biala to i tak kupi biala to kwestia gustu

Gość Cixi
To zależy od karnacji i typu urody a nie widzimisię Na przykład ja będę miała na 99% ecru bo jestm blondynką o ciepłym kolorze oczu, ciepłej beżowej karnacji i bursztynowych oczach i wyglądałabym w białym de facto dość zimnym kolorze trochę kiepsko

Gość masajjka
Ja wybrałam ecru bo nie lubie sztampowo.

Gość ja miałam ecru
musisz przymierzyć sukienkę to wtedy bedizesz wiedizala co wybrac. Ja chcialam białą, ale w białych wygladałam tak jakoś mdło, jakoś tak zwykle. Przymierzylam ecru i to było to - pasowala do mojej karnacji, wlosów, zielonych oczu...

Gość a ja mam
o ton ciemniejsza niz ecru nawet (myslalam, ze tak wyglada ecru, ale nie - jest jasniejsze). w bialej i ecru wygladalam zle, jakos blado. dopiero ten kolor dobrze wygladal na mnie, a ja w nim. pamietam tez jak wybierala sukienke moja kolezanka - przymierzyla dwie takie same (tzn.model byl ten sam) - biala i ecru i od razu bylo wiadomo, ze tylko ecru... wszystko zalezy od karnacji, trzeba poprzymierzac najpierw.

Ja tez myslałam o białej - ale po przymiarce i porównaniu białej i ecru na sobie - zdecydowanie ecru. Jestem blondynką i moja opalenizna ma odcień\" zółtawy\". W białej wyglądałam jak trupek - blado. W moim przypadku zdecydowanie ecru. pozdrawiam

Gość Piła
dziewczyny przymierzajac sukienki w salonach jestescie blade zwlaszcza po zimie :) ale nie bierzecie pod uwage ze do slubu kazda sie opala makijaz fryzurka bukiecik wszystko to nadaje wygladu a nie sama sukienka ja tez jestem blondynka i zdecydowanie BIAŁA SUKNIA bo to tylko raz czy dwa (komunia) masz okazje wlozyc taka suknie w kolorze bialym a ekri, capucino czy tym podobne zawsze na sylwka czi inny bal jestem za BIEŁĄ ale o gustach sie dyskutuje hihi

Gość ja od tej ciemniejszej
od ecri - ja sie nie opalam. bo sie robie na buraka i choruje. uzywam caly czas kremu z filtrem kolo 35 albo wiecej... a nawet jak cos zlapie, choc nie wiem kiedy, bo nie mam wakacji, to do pazdziernika mi to zejdzie jak zloto... inna niz jestem nie bede...

Gość mnietka ze spozywczaka
To proste - osoba o chlodnym kolorycie lepiej wyglada w bialym , o cieplym - w ecru-kosc sloniowa-bez.

ja jestem blondyna o piwnych oczkach i takiej sobie nie najbledszej karnacji i wybrałam ecru. co prawda bardzo jasne ale jednak nie biel. w bieli bylam hjakas taka \"zimna\" nie podobało mi sie i żle się czułam. Pewnie ze 20 lat temy jak suknie slubne były w 99, 99 % biale tez bym miala taka i bylabym zachwycona ale skoro moglam miec inny odcien to super bo tak sie lepiej czuła i lepiej wyglądałam :)

Gość samaradość
są różne odcienie ecrod prawie białych po żółtawe,ja jestem brunetką i przy lekkiej opaleniznie uwazałam, ze ecru wygląda bardziej efektownie.Wydaje mi się, że suknia jest bardziej wyrafinowana kiedy nie trzaska bielą po oczach

Gość duzo szczescia zycze
a ja mialam gorset błękitny a dół biały z niebieskimi różyczkami, była piękna i zrobiła naprawdę wielkie wrażenie