Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paranojaaaa

czy to paranoja?

Polecane posty

Gość paranojaaaa

czy to paranoja czy ja sobie cos wymyslam i dopisuje czy to tylko czerne mysli? umówiłam się dzis z moi facetem na 7 ale miałam jeszcze przed tym zadzwonic... poscilam smeska ze juz jestem w domu i czekam tylko na jego znak...po 10 minutach dzwoni jego syn i sie pyta czy jego tatus jest ze mna bo mnielismy sie dzis widziec, a on probuje sie do niego dodzwonic i nie moze i czy przyjde... ja mowie ze nie ma go ze mna i ze w takiej sytuacji jak go nie ma to nie ide... jestem 99,9 % pewna ze poprosil syna zeby do mnie zadzwonil i tak sciemnił... czy to tylko moja chora wyobraźnia???

Gość paranojaaaa
a mnielismy sie ruchac.

Gość moze ja nie czaje
ale nie wiem o co Ci chodzi?

Gość doswiadczenia
moze mu sie cos stało, wypadek itp?

Gość paranojaaaa
spadaj głupi podszywaczu!

Gość paranojaaaa
no wlasnie ten podszywacz mnie denerwuje i mnialam mu cos wiecej napisac ale nie umiem

Gość pannawdowa
piszesz plagiatowy scenariusz z M jak miłość? nie warto! ani tam, a tym bardziej tu nie będzie to udane

Gość zadzwon do niego
a nie smsa piszesz:))tez bym na to podejrzliwie patrzyla...

Gość paranojaaaa
dzieki agatka tez mi sie tak wydaje... bo faceci tylko klamac i krecic potafia..a wystarczyloby powiedziec ze poprostu mu cos wypadlo, poprostu prawde....

Gość paranojaaaa
a wiecie co... zadzwonie....ale daje sobie reke uciac ze nie odbierze....

Gość paranojaaaa
i zbiore sie w sobie i w przyplywie odwagi mu powiem , ze mnialam nie dzwonic ale zadzwonilam i.... nie wiem co powiedziec...

ile on ma lat ze tak robi? O co chodzi z tym synem? Zadzwon do kolesia!! A jak nie odbierze to jedz do syna, bo jak rozumiem tam mieliscie isc razem?

Gość paranojaaaa
nie odbiera..WIEDZIAŁAM... nie jestemz tych co laza i sprawdzaja... a lat ma 44... ale umysł chyba 10 latka czasami

Gość paranojaaaa
kurcze,ale dalej sie denerwuje,nie rozumiem jego zachowania to do niego nie podobne.On wie,ze jak mam chcice to zle znosze wymowki!kurde oszaleje chyba!ruchac mi sie chce!

Gość paranojaaaa
mnialam juz to co mu powiedziec chcialam na koncu jenzyka ... ale zapomnialam

Gość paranojaaaa
a wiem juz mam dyldo zasadze sobie porzadnie to sie uspokoje!wycisze ,a jutro go zalatwie gada!jutro on bedzie miaL dyldo w dupie obiecuje to wam sowicie!

Ymmm... no ale w sumie... on się nie umie dodzwonić i Ty nie potrafisz.... a może jednak coś sie stało... O_o

jak facet ma tyle lat to powinien byc odpowiedzialny. Mam nadzieje ze nic sie nie stalo, bo my tu tak jedziemy na niego a jakby cos... tfu!!Odpukac!! Moze zadzwon do syna i zapytaj czy tata juz sie tam pojawil?

Gość paranojaaaa
juz od trzech lat sie martwie czy jemu oby cos sie nie stalo...znam go i wiem ze popil bog wie z kim , jutro zadzwoni i uda glupiego... ale sprobuje zazwonic do jego syna i powiem zeby dal znac kiedy wroci szalony tatus

to gratuluje wytrzymalosci.. Ja bym z takim mezczyzna nie wytrzymala. Taki nieopdpowiedzialny, Ty sie zamartwiasz a on z kolegami..

Gość paranojaaaa
i wszystko jasne.... popił i spał i nie słyszał telefonów, przepraszał itp itd.... pierdziele juz mi się odechciało spotkań... a pozatym i tak mi cos tu smierdzi w tej całej sprawie