Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo zdesperowana

ILE MOŻNA...? PROSZĘ, WEJDŹCIE!!!

Polecane posty

Gość bardzo zdesperowana

Ile można schudnąć od dziś do 4 lipca?! Prawie nic nie jedząc i ćwicząc? Proszę o odpowiedzi!!

Gość ja schudłem
6 kilo w 14 dni na diecie kopenhaskiej rozszerzonej (dodatkowe owoce i nabiał ) facet jak dąb jestem jak coś

Gość ja schudłem
i pomimo tego ze od 2 tygodni jem co moge pizza , chipsy pare piw dziennie waga stoi ba spadła mi o poł kilo

jak nie bedziesz jadla to nie schudniesz!!! poczytaj o tym na necie!!! Organizm bedzie sie bronil przed glodowka i spalal miesnie.. Poza tym metabolizm bedziesz miala okropnie zly... Najlepiej dieta 1000 kcal, albo jedz duzo owocow i warzyw, zero ziemniakow, chleba, tlustych serow. I cwicz, cwicz, cwicz.

dieta kopenchaska nie jest za zdrowa.... Znam ludzi ktorzy po nie mieli efekt jojo, ale sama na sobie nie wyprobowalam tej diety, wiec nie bede oceniac.

Gość ja schudłem
oczywiscie efekt jojo jest bardzo prawdopodobny jednak po tej diecie zołądek sie kurczy i jem mimo wysztko mniej chociaz niczego sobie nie odmawiam i nic nie przytyłem schudłem dodatkowe pól kilo diety głodowkowe to dno , ale chyba lepsza juz jest jak naprawde potrzeba dieta kopenhaska niz grejfrutowa czy cos mi pomogła bardzo metabolizm mi sie ruszył

zgadzam sie z Toba ze glodowka to najgorszy pomysl.... Ja uwazam ze dieta 1000 kcal jest dobra, a w ogole Soutch Beach - to dieta na cale zycie. Ale jak ktos chce szybko schudnac to kopenchaska, 1000kcal albo tzw. dieta cud- na ktorej je sie specjalnie rzygotowana zupe(b. dobra) i do tego owoce i warzywa- stosowalam schudlam 6 kg w ciagu tyg, i nie przytylam, chociaz powoli wracalam do jedzenia wszystkiego, nie od razu bo balam sie efektu jojo.

Gość bardzo zdesperowana
Karolinko, mogłabyś napisać coś więcej o tej diecie - cud? Bardzo mi zależy... :(

Gość maksymalnie 2 kilo
a ile pracowalaś na te "nadprogramowe" kilogramy?? daj organizmowi tyle samo czasu na zrzucenie...

Gość bardzo zdesperowana
nie mogę tego znaleść ;( bardzo prosiłabym Cię o 'dokładniejszego' linka...

Gość bardzo zdesperowana
dzięki :*:*:* okazało się jednak, że mam 16 dni :/ może da się coś z tym zrobić... potem oczywiście będę kontynuować dietę. po prostu w tej chwili dotarło do mnie, że MUSZĘ od ZARAZ coś ze sobą zrobić :(!!!

Gość bardzo zdesperowana
jest, jest :) mam nadzieję, że mi się uda :o

Gość bardzo zdesperowana
:(