Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piwa bym się napiła

nie moge przestac mysleć o jednym facecie!jakie dno!

Polecane posty

Gość malutka23
lublin :( szkoda bo sobie na winko nie skoczymy:) pojecia nie mam jak ja ta sesje przetrwalam bez poprawek totalna masakra :(siadalam do ksiazki z pelna mobilizacja i zacieciem i po 3 str moje mysli bladzily wokol niego juz kombinowlalam co by tu zrobic zeby sie spotac itp

Gość mam niestety to samo
malutka no szkoda:( ja to samo! czytalam a mysli byly przy ni m.... ehh zapraszam do krakowa:P

Gość malutka23
hihih thx moze kiedys :) teraz musze mykac ale jeszcze tu wroce do was pozdrawiam serdecznie dziewczyny ciumki :):):)

Gość mam niestety to samo
hs pol on jest cudowny (to wszystko okresla)

kuswa mam to samo- serio tez masz takie mysli?!ze to kara??bo ja naprawde zaczynam tak sądzić i mam nadzieje, że nie bzikuje juz do reszty!!bo jest tak że to co dajesz to wraca bo musi byc równowaga ale no sory miałam być z chlopakiem tylko dlatego że ja mu sie podobałam..jeny mój ubiera sie prawie jak ja czubku!:P:)

jest tu jeszcze kto?? kuśwa.. - jak to?ma przez Ciebie problemy??? myslałam że sposobem jest sobie go obrzydzić ale z jednej strony jakos nie chce go sobie obrzydzać z drugiej nawet sie z nim nie spotykam wiec nie mam jak. a może ktos zna jakiegos fajnego psychiatre??:)o a może jest tu psycholog??:)