Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Some Bizarre

Czyzbym sie przelamala?!

Polecane posty

ano tak..kurde z natury jestem niesniala itd..wczoraj spotkalam sie z klasa z bylego gimnazjum..zaproponowali bibe an plazY:D wiec skolowalam pare osob z mej nowej klasy...z paroma mam dobry kontakt z paroma sreni..na poczatku zamulalam..potem przyszly ludy zmej nowej klasy i impra sie ajkby rozkrecila...bylam troche pewniejsza siebie,rzucalam anedgotami itd itp.... potem pryszlo wiecej osob ktore znam z widzenia,ale mnie to zbyt nie peszylo...bylam dosc wesola i wyluzowana...moze to efekt tego,ze wypilam z cwiarteczke Gingersa i kumple w otoczeniu jarali Blanta:P ale nie wiem...kurde jakbym sie przelamala:D niestety moja matka juz po siodmej nekala mnie telefonami,ze czeka na bulwarze itd..:O i musialam isc...a naplaze schodzilo sie juz mnostwo ludzi i wogole bylo gitezzz:D i troche to dzieki mnie bow cozraj an wariata zaprosilam [are ludzi z mej nowej klasy i........ech mam nadzieje,ze takich impr bedzie wiecej......tylko,zeby mnie tera nie obgadywali,ze po mnie matka przyszla i o tym,jaka jestem an co dzien sztywna:P

Gość ktoras tammm
to gratulajszons :D czasem trza zrobi wariacki krok:D

Gość ale obciach
o rany.... po sidmej mama czekała na ciebie? ale obciach

no i k...a mam to w dupie..wyszlam o osmej...no bo i tak bylam juz wykonczona i glodna....nagadalam im,ze dzis ma zly humor bo sie ciagle piekle(na serio) itd itp....... a ch.. z tym...kurde od tego ziola mi odwala(a wcale nie jaralam) mam takie dziwne ucucie gorąca itd....:O

Gość eee tammmm
oni to bedą myslec,zeby sie na..bac zdrowo a nie...:P

a pomyslec,ze balam sie isc..na poczatku bylam z samymi chlopakami..jeden coz gadal niewybredne zarciki takze o mnie itd irp:P ale kurde nie zaluje:D:D:D :classic_cool:

Gość fretkaaa
hmm czasem takie polaczenie impry z nowymi i starytmi znajomymi jest dobrym pomyslemmm:)

kurcze, fajnie tak mieszkac sobie blisko plazy i robic na niej imprezy :) naprawde, powiem szczerze, ze troche zazdroszcze!

nooo...ja mieszkam 15minut stamtąd..znajomi znacznie dalej...kurde ale ttam orgietka bedzie:P moje kumpele sie na mego kolege napalily...buahahaha:D:classic_cool:

Gość zlosliwiec
mozliwe...imprezy zblizają ludzi:P