Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antiba

CO ZROBIĆ???????????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość antiba

witam wszystkich! Czy ktoś ma jakiś sekretny przepis na to, aby poznać fajnego faceta na dłużej??? Już sama nie wiem czy to ja zawsze poznaje gości, którzy chcą tylko dobrej zabawy, a nie normalnego związku. A ja właśnie chce stabilizacji, czuje to. I szczerze mówiąc męcze sie sama :(

Gość malagosika
nic , czekać, na siłę nie znajdziesz

Gość antiba
czekać... no ok, ale ile można. zdaje sobie sprawy, że na siłe to nic się nie uda. Tylko ja już tracę nadzieje no to, że wogóle kogoś znajde :((

Gość no to czego
oczekujesz od tego forum? że ktoś ci powie: jeśli chcesz poznać faceta na dłużej to idź tam, załóż to, powiedz to i gotowe? Ja ci mogę coś poradzić: takie pytania (o ile nie są głupkowatą prowokacją) świadczą o totalnej desperacji. A ta z kolei do depresji, która pociąga za sobą całe otoczenie. Otoczenie w którymś momencie ma dość, rezygnuje z niewygodnej znajomości z taką osobą jak ty. Zostajesz sama. Teraz się zastanów, co lepsze: brak chłopa, czy brak wszystkich

Gość antiba
Sorki, ale Ty chyba naprawde nic nie rozumiesz.

Gość a mój facet
mówi, że powinnaś robić wymarzonemu facetowi laskę rano i w południe. A wieczorem, zanim zaśnie - masz szpanować (tzn. gulgotać) i nawet, jeżeli jesteś strasznie brzydka i/lub głupia - nie odejdzie.

Gość antiba
tylko to zawsze ja odchodziłam, bo to nie miało sensu

co zrobić?? najlepiej nic :) miłość sama przychodzi, a ten najlepszy facet znajdzie cię sam:) więc po prostu-dbaj o siebie, spędzaj miło czas, poznawaj nowych ludzi, ale nie wypatruj wszędzie swojego księcia-on jest jak cień, jak go będziesz gonić, on będzie cueikał, a jak ty będziesz uciekać... :)🌼

Gość a najbardziej uwielbiam
No rady do ... Jak poznać faceta na dłużej? Czyli z poznaniem nie masz problemu, ale z podtrzymaniem, ale dlaczego? Faceci muszą czuć że ich dziewczyna jest przyzwoitą panną, ma coś w sobie, jest inteligentna, umie porozmawiać, jest koleżeńska, naturalna. To wystarczy żeby poznać fajnego i przekonać go do siebie. Nie trzeba być super laską, trzeba się też szanować, ale o tym nie muszę wspominać.

Gość a najbardziej uwielbiam
młoda kobieta ma dobre rady, daj szansę takiemu który na pierwszy rzut oka nie przypomina księcia z bajki ( chodzi o urodę a nie charakter)

Gość antiba
tak tylko ja mam takie wrażenie, że faceci się mnie trochę boją. Nie mam pojęcia dlaczego się tak dzieje. Ostatnio uświadomił mi to mój dobry znajomy. Powiedział, że większośc facetów, którzy chcieliby mnie np poznać wogóle do mnie nie podejdzie, bo z góry zakładają, że nie mają szans itp.