Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Toneker

Internetowe serwisy randkowo-SEKSOWE

Polecane posty

Gość Toneker

Poza serwisami romantyczno randkowymi takimi jak sympatia, ranki.wp randki.interia randki.o2 istnieje nawet więcej serwisów z tzw ogłoszeniami erotycznymi, towarzyskimi, matrymonialnymi. Dziewczyny w zamieszczonych tam ofertach piszą, że uwielbiają seks itp. Niektóre oferty są typu sponsoring ale inne "pani szuka pana" albo "seks bez zobowiazan" poza tym są tam zamieszczane tak śmiałe zdjęcia że już śmielszych się nie da. Jak myślicie, czy to jakaś podpucha a potem okazuje się, ze to prostytutki albo wszystkie niezależnie od tego co pisza szukaja sponsora albo w ogóle te dziewczyny nie istnieją czy to są prawdziwe oferty mające na celu zapoznanie się tak jak w portalach typu sympatia?

Gość Toneker
W sumie chyba nic nie szkodzi spróbować, mi jako facetowi chyba nie grozi to, że dziewczyna mnie np zgwałci. A już na wszelki wypadek, gdyby np okazało się, że to nie dziewczyna albo, że nie jest sama to można sie umóić w jakimś bezpiecznym miejscu no a wczesniej pogadac przez telefon (na kartę) . Ciekawosc mnie az poprostu bierze. Mówi się, ze kobiety nie lubią seksu a tu takie oferty. Chętnie bym poprostu z nimi choćby porozmawial.

Gość Toneker
domyślam się, że one pewnie ają różne choroby, w tym HIV..hm troche w sumie może i nawet strach z taką siedzić przy jednym stoliku z tą świadomością. Ale ja nie planowalem przeciez zadnego seksu. Ani nawet calowania. Tylkot ak zobaczyć. A z tym, ze chca pieniedzy no to wlasnie dziwne. Niektore przeciez nic nie piszą o pieniadzach no ale tez wlasnie sie domyslam, ze pewnie jednak chodzi im o pieniadze. Cale e serwisy jakos zbyt duzo czeriwni maja i zbyt burdelowo wyglądają..

nie zgodze sie z toba bujda ze to nimfomanki nimfomanaka sobie znajdze w realu bez problemu faceta tu chodzi o sponsoring i moge sie zalozyc ze duza czesc kobiet pracuje w \"burdelach\" a to tylko reklama \"uslug\"

toneker jak bys przeczytal ze chodzi o pieniadze to bys sie nawet nie zastanowil tu jest wiele czesci ukrytych po za tym chodzby wiele studetek sie tym trudni a co do chorob to jest bardzo duze ryzyko nawet jesli sa w stanie okazac badania to nie masz pewnosci czy nie sa trefne bo za pieniadze mozna wszystko po za tym nie wiesz z kim byla godzine temu:O

Gość Toneker
ale które mozna juz zaliczyc do podejzanych serwisó a ktore nie? czy http://www.nowa.cyberrandka.pl/ jest podejzany? no bo ten to juz cyba napewno, jak dziewczyna zamieszcza taki swoje zdjecie.. http://randki.sex-zone.pl/ a moze jednak nie? moze to zwykle dziewczyny a nie prostytutki? no bez przesady, na wielu z tych stronach nie ma ani slowa o pieniadzach ani sponsoringu, wiec udając naiwnego można się spotkać z taką dziewczyna na zwykłą randkę, no wiecie, do kina, do restauracji, pogawędzić..?

ale bujda nimfomanki nie sadze tu chodzi tylko o zarobek a widze chlopak jest zadny wrazen hehehe a takimi \"spotkaniami\" mozna sobie je zapewnic na cale zycie jak cie jakas franca zarazi :O

heheheh toneker rozbrajasz mnie z takim \"wycieruchem\" na randke takie polaczenie nie przeszlo by mi przez mysl moim skromnym zdaniem rzadna normalna dziewczyna tak by sie nie \"reklamowala\"

Gość drugi Toneker
Ku zaskoczeniu zjazdowców trasa wcale nie stała się łatwiejsza a wręcz odwrotnie, nawet koła wyposażone w mudy (opony na błoto z potężnym bieżnikiem) nie były w stanie wgryźć się w ziemię. Góra płynęła soczystym błotem kpiącym z grawitacji, na którym niejeden rower zamiast w dół poleciał w górę. Nawet najwięksi twardziele szlifujący formę w strugach deszczu dnia poprzedniego przyznawali, że jest ciężko. Błoto zasysało koła, dawało niekontrolowane poślizgi na skoczniach tak ze kilka osób ku swojemu zaskoczeniu i przerażeniu kibiców uścisnęło drzewo. Ale na szczęście Downhill to bezpieczny sport a organizatorzy to nie nowicjusze, wiec drzewa były dobrze zabezpieczone. Jedyną kontuzją był wybity palec, nie licząc zgiętej ramy. Skonsolidowany wynik strat po dwóch turach PP DH wynosi dwa wybite palce, zwichnięta ręka i zgięta rama roweru plus kilka gum i pogiętych obręczy. O tym, że podczas PP DH II nie było łatwo przejechać trasę świadczy porównanie średnich prędkości przejazdowych osiąganych przez najlepszych zawodników do prędkości osiąganych w maju. I tak różnica: w kategorii elita wyniosła 3 km/h; w kategorii masters 2,9 km/h; junior 1 km/h; kobiety 0,4 km/h.

Gość Tonekkkkker
mówisz studentek i rzeczywiscie tam większośc wręcz ma napisane, ze są wlasnie studentkami. Ale jakich do cholery uczelni? Z tego co widze, sam będac studentem i znając studentki z kilku uczelni,..hm to są raczej dziewczyny, ktore mają chlopakow, i raczej trudno mi sobie wyobrazic, zeby wyrabialy takie rzeczy. Moze to sa studentki tych wszystkich pseudo studió prywatnych? Tamte to wymalowane plastikowe lalki, po których prędzej bym sie czegos takiego spodziewal. Choc tez nie wszystkie, bo mam znajome i na takich studiach prywatnych i to calkiem normalne dziewczyny. Na czacie w pokoju seks no owszem pogadac mozna..ale nie wiadomo czy nie gada sie z facetem a poza tym na zywo to na zywo. Ktos mi ukradl nick i sie podszyl dobra ja tylko spekuluje, do pojscia z taka na randke jeszcze daleko a juz napewno nie robilbym niczego od czego mozna sie zarazic

nie sadze ze to studetki uczelni prywatnych wiele dziewczyn z \"pcimia\" sie tym trudni zeby sobie oplacic akademik itp bo rodzicow nie stac zeby im pomoc a to jest latwiejsze niz praca \"w biedrace\" a to ze ty takich nie znasz powiem tak zdziwil bym sie jak by takie dziewczyny mowily o tym w prost i zeby o tym ludzie wiedzieli bo tym nie ma co sie chwalic nie wiem jakie kto mial poglady ribelarne to taki cos nie przejdzie a naj czesciej takie dziewczyny normalnie sa w zwiazkach i oprucz nich o tym nikt nie wiem no chyba ze ich \"opiekun\" heheh

Gość Tonekkkkker
ej ale jak one są w związkach to zarażają tymi wszystkimi chorobami wenerycznymi i hivem swoich chlopakow? poza ym mowisz, ze o ich pracy wie tylko ich opiekun a nawet ich chlopak o tym nie wie? to to jednak nie sa chyba takie całkiem normalne związki a więc i całkiem normalne dziewczyny...

Gość Tonekkkkker
to znaczy, ze ja moge trafic na taką wśród kolezanek studentek i ona by mnie mogla zarazic? w glowie mi sie nie miesci...jakos

trudno mowic o normalnosci przy tym \"zawodzie\" nie wiem malo ktory chlopak chcial by zeby tym sie trudnila jego dziewczyna nie sadzisz a kazdy chce zyc dobrze i w miare normalnie a zwiazek z 2 osoba jest czastka normalnosci a co do zarazania innych chorobskami to nie chce inaczej wygladac bo to przechodzisz czy chcesz czy nie i nie ma tak ze ja go kocham to chorubsko na ta osobe nie przejdzie

Gość smalI megi
Niestety po południu zaczął padać śnieg co spowodowało że było też wilgotno i ślisko. Zawody odbywały się na płycie lotniska w Toruniu. Doskonały teren bo praktycznie wokół nie było niczego co by mogło zasłonić wiatr. Niestety wadą było to że osoby, którym było zimno mogły się schować tylko do samochodu. Zimno odczuwali jednak tylko kibice. Zawodników rozgrzewała rywalizacja i bufet z gorącymi napojami i daniami. Na początku imprezy było pamiątkowe zdjęcie całej ekipy. Potem ustalenia organizacyjne. Ostatecznie na listę startową wpisało się 28 osób, które przyjechały z całej Polski. Zawody zaczęły się od slalomu równoległego rozgrywanego na odcinku około 150 metrów. Osoba, która wygrała przechodziła do następnego wyścigu. W Sobotę udało się zorganizować 2 slalomy, które budziły sporo emocji.

Gość Tonekkkkker
a ty ile masz lat kradne nicki? wypje ze miedzy 25 a 30 jak sie teraz nad tym zastanowilem to masz racje, tam gdzie w opisach dziewczyny i chlopaki maja jakies zainteresowania, o seksie prawie nic, jakies normalne zdjecia, chodzi tam o znalezienie partnera, milosci a tam gdzie sa przede wszystkim zdjecia i teksty dzialajace na meska wyobraznie i nic poza tym, to wiadomo.. co ciekawe w tych serwisach gdzie oglaszaja sie te chalupnicze prostytutki jest tez zarejestrowanych mnostwo chlopakow, i oni chyba sie nie prostytuuja tylko licza naiwnie na cos.. a w ogole co do tych studentek prostytutek pewnie i tak ejst ale w porownaniu do liczby wszystkich studentek to pewnie bardzo mala liczba, jedna na kilkaset na przyklad. a co do chorob to tez ciekawe, kazdy wie ze mozna sie zarazic a mimo to one sie prostytuuja a faceci z nich korzytają. ciekawe, skoro one przenoszą choroby to i choruja pewnie, ciekawe co sie z nimi potem dziej, umieraja na aids? w sumie hmmto mio wszystko margines i to taki, ktorym nikt sie nie interesuje...