Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzywe nogi

Mam krzywe nogi ...

Polecane posty

Gość krzywe nogi

Jak w temacie...mam krzywe i cóż mam na to poradzić?? Nie są one jakos przeraźliwie odbiegające od normy, ale jednak nie sa idealnie proste...Teraz przyszło lato, zaczęłam chodzić w króciutkich spódniczkach, w krótkich spodenkach, nie spotkałam się jeszcze z jakimś kąśliwym wzrokiem skierowanym na moje nogi, ale mam cały czas wrażenie, że inni to widzą i się śmieją ze mnie :( Co wy o tym myslicie??

Gość kwiat jabłoni
no co ty, czym sie martwisz?? nie ma ludzi idealncyh :) ty masz krzywe nogi, za to inne laski maja np wielki brzuch, albo cellulit na udach i co z tego?/wazne, żebys ty sie czuła dobrze

Gość Kiniaczek
Ja też uważam że mam koślawe kulaski, chociaż wszyscy znajomi z moim mężem na czele twierdzą, że są zgrabne i szczuplutkie. Ja jednak swoje wiem i noszę spódnice i spodenki które kończą sie za kolanem. :-)

Gość krzywe nogi
ech...

Gość ella6789
hej!!ja mam krzywe nogi w kolanach tzn koślawe,też się wstydzę i nie chodze w spódnicach bo są tez bardzo chude.Ostatnio wyszłam w spódnicy i jakiś żul głośno je skomentował::"tylko dlatego że chude i długie.ma pani mardzo męskie nogi"""!!!i jak tu je pokazywac!!!!???HELP

Gość roxana987
a właśnie ja mam podobny problem.. =\ mam krzywe nogi i nie wiem co powinnam zrobić, żeby jakoś się tego pozbyć zauważyłam choć do tej pory nie zdawałam sobie z tego sprawy - że idąc wyginam nogi w kolanach na boki wiem, że to może dziwne ale naprawdę zamiast kołysać biodrami ja kołyszę tymi nieszczęsnymi koślawymi nogami co zrobić? jak powinnam zacząć chodzić, na co zwracać uwagę żeby nie wyginać na boki kolan, nie huśtać się? doradzcie mi coś so same sprawdziłyście, jaka jest w ogóle technika fajnego i zgrabnego chodzenia i kręcenia tyłkiem? pomożecie? plisss! ;)