Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siniolek

okropne siniaki..

Polecane posty

Gość siniolek

Witam, mam mały problem... Otóż dziś zaszła wyjątkowo DZIWNA sytuacja. Otóż mój chłopak postanowił się na mnie troche zemscic, ponieważ ostatnio bardzo daje mu we znaki i troche zle go traktuje. Dzis podczas seksu postanowił mnie sprać, czasem dawał mi klapsy, ale dzis... Troche mu nerwy pusciły, nie bił z całej siły, ale walił niezle. Przestało mnei to podniecac i sie w koncu popłakałam, a on osłupiał i zaczał mnei przepraszac... A ze niedawno jeszcze miałam anemie, to mam bardzo słaby organizm. Cały posladek mam w siniakach. i to takich okropnych... tkie popekane naczynka... orkopnie to wyglada!! Czy to zejdzie? Cała masa fioletowych kropek... tragedia! Swietnie mnie urzadził, jak ja sie teraz bede opalac... heh

no pewnie ze Ci zejdzie...powiedz swojemu chopakowi zeby bylo troche delikatniejszy:) A narazie zrezygnuj z opalania toples:) Jesli o to Ci chodzilo:)

Gość o rraannyy.....
Dziewczyno ,czy twoj facet jest normalny? Wg. mnie to jakas agresja sie w nim wzbudzila. Radze ci-uwazaj i mocniej mu sie przygladaj.... O ile to nie jest prowokacja....

Gość siniolek
Heh, to nie jest prowokacja. NO tez sie zdziwiłam okropnie... Nie bede go tłumaczyc, bo nie zasłuzył. Sam sie nie spodziewał, ze bede miala takie siniaki. Teraz non stop sie pyta jak sie czuje i pyta czy czyms to posmarowalam. Nie chodziło mi o opalanie topless, ale jak załoze kostium to taki GIGA siniak bedzie wystawał spod majtek :p No ale dobra, mam nadzieje, ze szybko zejdzie... Heh, dzieki za odpowiedzi :)

Gość o rraannyy.....
Pozniej juz nie bedzie pytal jak sie czujesz? Uwazaj na swego chlopa, mowie powaznie....