Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laksjdhfgv

Czy jest mozliwosc??

Polecane posty

Gość laksjdhfgv

Pewnie 90% odpowiedzi na moje pytanie bede mowiły o tym, ze lepiej mam wziasc sie na nauke i ze trzeba sie było wczesniej zastanowic nad tym co robimy, itp, ale moze znajdzie sie ktos zyczliwy i pomoze, bo w koncu, jak mi sie wydaje od tego jest to forum... Kochałam sie z chłopakiem, spuscił sie ale nie we mnie tylko na mnie.. czy jest szansa ze speram dostanie sie tam gdzie nie powinna (nie staramy sie o dziecko) i stanie sie to czego bym nie chciała, tzn moze dojsc w ten sposób do zapłodnienia ??/

Gość laksjdhfgv
czy to mozliwe zebym przez skore brzucha mogla zajs w ciaze bardzo sie boje dlatego mi pomozcie

przez skóre sperma cudownie się nie wchłonie do twojego jajowodu.................. glupie pytanie naprawde!!! chyba że sperma splynela i jakos dostala sie do twoich drog rodnych np z reka partnera

Gość przez skórę
ile Ty masz lat dziewczyno?

Gość załosny podszyw
owszem, spuscił sie na brzuch,ale w okolice inntymne takze ... P.S. takie jest nasze społeczenstwo, nie trudo przewidziec jego reakcje w niektorych przypadkach - przypuszczałam, ze znajda sie załosne docinki

Gość laksjdhfgv
do mojej cipki nic sie nie dostalo ale moja kolezanka mowila zebym sobie zrobila test bo to nigdy nic nie wiadomo ale mowie tylko na brzuchu mialam sperme