Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mała marudząca

brak chłopa - wstęp i rozwinięcie tematu

Polecane posty

chodzę zła jak cholera, bo znów nie ma mnie kto.....przytulić, tak to nazwijmy kiedy wreszcie zaczyn apodobac mi się jakis facet albo jest żonatym s..., albo jest żonato-dzieciaty..pozostali albo piszą w mailach na randkach, ze \"chcieliby wylizac mi cipkę\" albo ...a nieważne wariuję z braku chłopa dziś dowiedzialam, ze ten blondyn, co ma takie seksowne łydki ma dziecko i żonę :( lata przeleciały, skończylam studia (moglabym być kobietąrabinem) a ja czuję się nieszczęśliwa, bo nie mam nawet kumpla na miejscu co by z nim wyskoczyć gdzieś

Gość spójrz prawdzie w oczy
przegrałaś życie:o

dokładnie tak ! a nawet jeśli sie odważysz i zaproponujesz facetowi małe piffko albo kino, to od razu uciekają wypłoszeni, że Bóg wie co od nich oczekujesz :( nie ma kumpli, oj nie ma :(

chciałam iśc kurna na ten wyklęty filmik Kod Leonarda, i ni ma z kim :( bu acha, faceci, gdy kobieta chce iść do kina z KUMPLEM to płaci za siebie, więc nie strachajcie ;) yyy mam rację?

Gość przystojny blondyn
naprwdę podobają ci sie moje łydki? to ja zostawię żonę, OK?

Gość gosienka20
nie szukaj chlopaka na sile a ze trafiaja sie Tobie zonaci to moze zbieg okolicznosci ? nie zalamuj sie wezwałam dziś do siebie śmierć.. przyszła i była aniołem..

a brak chłopa doskwiera szczególnie w zimowe wieczory, gdy nie ma komu węgla dorzucić, popiołu wynieść i zagrzać pierzyny :D serio serio

przystojny blondynie nie podejrzewałam Cię o to, wiesz? a teraz zejdz mi z oczu ty (i tu padają ostre wiele znaczące slowa)!!!!!!!!!!!! a poza tym to hahaha..niezły do w cip

Gość gosienka20
mumi - chlopak czasami unosi sie duma i zaplaci za kolezanke ale przewaznie same za siebie placimy :) Koledzy ! nie macie sie czego bac !! :) wezwałam dziś do siebie śmierć.. przyszła i była aniołem..

Gość gosienka20
a tam juz tirowa, moze nie koniecznie :> wezwałam dziś do siebie śmierć.. przyszła i była aniołem..

Gość gosienka20
to co innego :) tu chodzi o kino :) i o kolege:) wezwałam dziś do siebie śmierć.. przyszła i była aniołem..

Gość gosienka20
wezwałam dziś do siebie śmierć.. przyszła i była analem..

-> gosienka20 gdy ide z kumplem z uczelni na piffko, to od razu gadam, że każdy płaci za swoje i wszystko jest na luzie, nie ma niezręcznych syt. ja tak \"se\" myślę, że z facetami jest łatwiej gadać bardziej otwarcie, w moim przypadku z tymi, na których mi nie zależy sercowo, że tak powiem ;) gadamy o wszystkim o ich dziewczynach, problemach dnia codziennego, sexie..tematów rzeka a ten właściwy...jeszcze się nie zjawił :(

Gość gosienka 20
wezwałam dziś do siebie śmierć.. przyszła i była jabolem..

Gość gosienka 20
wezwałam dziś do siebie śmierć.. przyszła i była dzięciołem..

->gosienka20 zrób się na czarno bo nie pogadamy ;) niektórzy podszywacze są fajni

Gość Gosienka 20
wezwałam dziś do siebie śmierć.. przyszła i była kondomem...

Gość gosienka 20
wezwałam dziś do siebie śmierć.. przyszła i była antałem..

Gość Gosienka 20
wrak chłopa:(

Gość gosienka 20
wezwałam dziś do siebie śmierć.. przyszła i zakosiła mi portfel..

Gość Gosienka 20
wezwałam dziś do siebie śmierć... niestety bierze 200 zł za h i już mnie nie stać

Gość gosienka 20
wezwałam dziś do siebie śmierć.. nie przyszła i wysłała mi sms: za tyle nie robię..

przecie pisałam, że niektórzy podszywacze są fajni :D

niby \"czas zakwitnąć, to właśnie teraz jest ten czas\" wiecie mnie juz smieszą te moje perypetie życiowe - co nie zacznę, to wszystko nie tak czy ktoś z was tak ma? (to slynne tu zdanie na kafe - \"czy ktoś z was tak ma?\")

Gość gosienka 20
wezwałam dziś do siebie śmierć.. przyszła i przyniosła inną pizzę niż zamówiłam i policzyła 5 zeta za dostawę..