Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mała marudząca

brak chłopa - wstęp i rozwinięcie tematu

Polecane posty

Gość Gosienka 20
wezwałam dziś do siebie komornika... zdziwił się że nie śmierć:D

nazywam to równowagą w przyrodzie, np. jeśli na poletku - Rodzina jest oki, to poletko - uczelnia przypomina rzeźnię, jesli poletko - praca jest oki, to poletko - uczucia jest tornadem do dupy z tym wszystkim, ot co !

Gość 22-Iatek
a którzy podszywacze sa fajni ? jak na razie spotkałem tylko jednego, ale on nie umiał mnie wysodomizować bez godmisza, więc uważam, że podszywacze to cieniasy.

Gość 22-Iatek
wygomorzył za to mnie :classic_cool: pozdrawiam go- szukam go i szukam! chyba jestem gejem...

albo pisze mi facet, ktorego nie znam na portalu ze czekal na mnie cale zycie luudzie, zobacyzl fotkę i juz milosc? i na dodatek niewiadmo kto, zart po prostu

więcej doświadczenia 22-latku zrobi z Ciebie mistrza ciętej riposty ;)

Gość 22-Iatek
a nie jestem mistrzuniem ?

ta cisza..taka wymowna ;) nie zaśmiecaj topicu bo tu \"ważne kwestie rozważane są\"

-> mała marudząca być może zakochał się w czcionce Arial CE ? albo zaintrygowała go interpunkcja? toż to żałosne...jeszcze parę latek i rzeczywiście \"Kopernik była kobietą\" ;)

jeeeny, mowię wam - do luftu to jest..ech idę sobie umyć pewne części ciala i spac trzeba :( no ten blondyn to mówię wam, ja nie wiem, jak to zniosę a feromony latają w powietrzu jak bombowce :o

tia mów mi jeszcze...tańczyłam z jednym takim na weselichu, 2 x jeno :( ale jak się usmiechał, jak cmoknał w łapkę aż serducho zatrzepotało...a w moim wieku to już stan przedzawałowy :) musze być bardziej czujna next time :)

Gość 1Vendeta1
ja mam taki dziwny nawyk, ze jak widze faceta ktory mi sie podoba to patrze na jego prawa dlon czy nie ma obraczki heheheh!!!!

Gość ja jak widze
ladna dziewczyne to prawa reke chowam do kieszeni ;)

Gość fragrance
Ciekawe skąd pisze ta Mała Maruda? :) A ten facet co czekał na Ciebie całe życie, to pewnie sobie wymyślił Ciebie, przyśniłaś mu się potem i stąd to skojarzenie haha :)

Gość Nieśmiałowski
mała m. - chcesz kumpla,ja nim będę.Jestem zonaty,ale nie skur...n,choc mam dzieci.Mimo to,nie mam z kim iść do kina czy na kawe:o Będę szarmancki i grzeczny ,pocałuje Cię w rękę i odprowadzę do domu/gdy oczywiscie uznasz,ze chcesz/.Będę dyskretnie zazdrosny i będe tez prawił Ci komplementy.nic za to nie chcę.Tylko towarzystwa do kina.

Gość mała maruda
no, jestem :) mumi---> mnie tam nikt nie cmoka oprócz pana od szaf, co mi wymierzał na prawą rekę nie patrzę, bo oni obraczek nie noszą widzialam kiedys taką reklamę szamponu; facet wchodzi do pomieszczenia, w ktorym stoi dlugowlosa piękność i kamera pokazuje jak ściąga obrączkę, tak zeby ona nie widziała :D Nieśmiałowski --->pocałuj się...w nos albo...mozemy pójśc na JelonkaBambi do kina dziewczyny, posucha jakaś, dzwonil do mnie co prawda facet, ktory chcial mi sie na 2 dni wprowadzic do chaty tydzeń temu, ale po tym, jak sie dowiedzialam o blondynie..ech 🖐️ a takie ma seksowne lydki...

Gość Nieśmiałowski
Może być mała marudząca - potem kupie Ci loda:-p A tak powaznie,to ktos sie podszył. Oczywiście wszystko tam jest prawdziwe,z tymze nie całowalbym Cie w ręke a wszędzie,i nie odprowadziłbym Cię do domu a Ty bys mi odtworzyła drzwi ale rano jakbym wychodził. 👄

Gość do mumi
co to jest Arial Ce?

Gość potrzeba Ci
potrzeba Ci dobrego ruchania, znajdż sobie najpierw dobrego kochanka