Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krasulaula

KLUB NIENAWIDZĄCYCH TESCO

Polecane posty

Gość krasulaula

Jeśli nienawidzisz Tesco koniecznie się dopisz. Możesz dołożyć za co (jeśli o mnie chodzi chyba nie umiem uzasadnić! ale chyba za ten szajs po prostu)

Gość a byłaś kiedyś
w angielskim TESCO? Bez porównania, jak zwykle Polaków to na wszystkim można wyrolować ;)

Gość rumiany Bolus
dlaczego? Tesco i inne markety sa wspaniale . nigdzie tak zdrowej i smacznej paszy nie kupisz szczegolnie mamy powinny kupowac dla swoich dziatek produkty firm : unilever, danone, dla biedronki. beda te dziatki zyly dlugo i szczesliwie jedzac i pijac zakupione w marketach produkty. i zapewne placac skladki zagranicznym ubezpieczycielom dozyja w zdrowiu i szczesciu wypasieni na biedronkowych serkach i dzemach i beda sie bujac na hamaku na Hawajach.

Gość krasulaula
nie nie byłąm w anglieskim, wypowiadam się o tych krajowych bo z tymi tylko obcuje. NIECIERPIEEEE a do biedronki nic niemam- tylko rzuch mnie boli po ich produktach :classic_cool:

ja nawet pracowałam w tesco na kazdym dziale;p fakt nie duzo płaca ale zakupy sie robi fajnie:)

nie lubie nienawidze za to jak moja siorka tam pracowala i za to ca tam sie dzieje zreszta jak i w kazdym hipermarkecie!!!!!!!!traktuja pracownikoew jak bydlo

Gość parszywcio
i ja!

Gość parszywcio
zapomniałem dodać iż co ranka, nim pierwszy kur zapieje, wyprężam swą jędrną pupę prawdziwego, czysto aryjskiego Polaka po czym z najwyższym poświęceniem dla słuszności sprawy, oddaję ją do obróbki tęgim pałom żołnierzy z Jednostki Wojskowej Nr 3957 w Jarosławiu, gdzie czasem chyłkiem wymykam się ze szpitala im. prof. Antoniego Kępińskiego, czując iż spełniam swój najświętszy obowiązek względem ojczyzny jednocześnie łączyć przyjemne z pożytecznym.

Gość parszywcio
:classic_cool: pewnie :P:D

Gość parszywcio
zapomnialem dodac , ze jestem wrozniajacym sie pracownikiem by nie rzec przodownikiem pracy w TESCO.

Gość parszywcio
oo co to ostatnie to nigdy! ja tesco niecierpie! aaa juz wole sobie wkladac draze tesco w dupe (tylko z lidla badz biedronki :P nigdy tesco:P)

Gość parszywcio
w biedronce oraz w tesco pracuja najpiekniejsze dziewczyny takie laski na kasie siedza i kariere tam robia , ze hej. tylko kupywac i kupywac w tej biedronce oraz w tesco.

Gość ale od Doroty Wellman
zadna ladniejsza nie jest.

Gość Tesco jest zdradliwe
bo zawsze inna cena promocyjna przy towarze, a inna przy kasie :p zazwyczaj przy kasie wyższa ;)

Gość czesto robie w tesco zakupy
teraz sprawdzam tam przy kasie rachunek :) jak mi cos nie pasuje od razu ide po zwrot do obslugi i zadam zwrotu pieniedzy i 10% wartosci towaru :) tak bylo ostatnio z proszkiem do prania. Cena byla 24.99 a zaplacilam 39.99 oczywiscie roznice mi oddali + 10% . od razu sprawdzajcie i walczcie o swoje :) babka poszla nawet zobaczyc czy sobie nie wymyslilam tej ceny, i bardzo ciezko przez gardlo przeszlo jej slowo "przepraszam" ale w koncu to z siebie wydusila :)

Gość qdwdq
bo ja wiem... od kiedy TESCO w Polsce przejęło Leader Price'y, jest w tych sklepach czyściej, lepiej pachnie i towaru więcej co do angielskich, różnie bywa, byłam i w takich gdzie autentycznie śmierdzi i towar lichy - ten smród nie ma precedensu w naszym kraju, u nas nigdzie i nigdy tak nie capi - i w naprawdę przyjaznych marketach ze zróżnicowanym towarem najlepszej jakości i pachnącym

Gość łeeeeeeeeee
kurwa nienawidze tesco reala itp itd biedronka jest ok

Gość Dziewczęca
ja lubię. mięsa, serów, ryb itd tam nie kupuję (bo nie wierzę w ich swieżość), ale chemię, kosmetyki, płatki śniadaniowe i drobiazgi do domu - owszem.

Gość ozesz nożesz
O, Patryjota :D

Gość spoko spokoo
za oszustwo i chamstwo

Gość unijny liberal
ostrzegam ze za nieuzasadnione oczernianie dobrego imienia firmy groza kary. Tesco jak i inne markety sa wspaniale zaopatrzone . w takiej np. biedronce w Tesco zreszta tez sa produkty , ktore nasyca nasze brzuchy ale rowniez chorym na nowotwory zapewnia skuteczna chemioterapie.

Gość baseniara
czopcio kompielowy.

Gość Zenon Pieczara- Balas

Gość pan_boleslaw
za to, ze mi z parkingu auto ukradziono dzien przed wigilia :(

A ja bym sie cieszyla gdyby u nas byl TESCO :( Niestety niema. Dlatego jestem w Polske i tu moge kupowac w TESCO!

Gość a u nas jest
:D

Gość co ja mam powiedzieć
lubię tesco, bo mam do niego blisko, mają dobre delicje, chipsy i są 24 na dobe. I tego facecika z reklamy tesco też lubię

Gość Dziewczyna z listopada
ja cierpię na bezsenność, czasami biorę łyżkę metalową idę do TESCO 24/h blisko mojego domku i kupuję litrowe lody czekoladowe i sama wpieprzam:D:D:D

Gość gość Guguś
Ja tam lubię TESCO bo są tam lalki MH za 35zł!