Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KONESER PIĘKNA KOBIET

DO WSZYSTKICH KOBIET !!! JAK TO JEST BYĆ PIĘKNĄ ??????

Polecane posty

Gość KONESER PIĘKNA KOBIET

Dziewczyny/kobiety , mam do Was pytanie : Jak to jest być piekną , zgrabną i wogóle idealną ???? Tak się zastanawiam co czują kobiety jak widzą , że KAŻDY facet się za nimi ogląda , podziwia te piękne kształty idealnej figury , zwłaszcza teraz jak odsłaniacie wszystko (prawie) .... Jak rozpoznać , że taka piękna kobieta jest samotna i przez to , ze jest taka piękna nie może sobie znaleźć partnera , bo każdy myśli : -.... eee , taka śliczna laska , to pewnie zajęta ... :( Jeśli są wśród Was takie kobiety , to może podzielicie się z innymi swoimi fotkami .... ?? www.fotosik.pl Pozdrowienia dla wszystkich ślicznych brzuszków ;)

Gość kobieta piekna
Po prostu super, czujac wyzszosc nad tymi wszystkimi frajerami ktorzy tylko gapia sie na mnie i boja sie podejsc. Widze w nich malych chlopczykow i po prostu jest mi bosko. Moga sobie tylko pomarzyc o takiej lasce jak ja. Nie dla frajerow tak dla prawdziwych mezczyzn.

Gość gońcię się
obydwoje, popaprańcy, a ty pseudo piękna jebnij się w głowę czymś twardym. Byle nie za lekko. Głupia cipa. Przez takich jak ty, wszyscy myślą, że jak ładna to głupia jak bucior i pusta jak butelka po winiaczu.

Gość ani ladna ani brzydka
taka sobei ejstem - przecietna :) szczupla,ale nie mam idealnej pieknej twarzy ;) i musze powiedziec, ze faceci sa dziwni, bo nawet za takimi jak ja sie ogladaja :P wiec nic dziwnego, ze niektore kobiety czuje sie "wielce docenione" przez kilka spojrzen obcych facetow :P

Gość zbytdobryzebygokochac
Hmm ale to pokrecone, te piekne laski uwazaja sie za cos nadzwyczajnego, chociaz wcale nie sa takie super, czeka taka na ksiecia ktory sie odwazy zagadac, a potem okazuje sie jak to powiedzial brzydki kurdupel, ze on chcial ja tylko przeleciec. I potem wielki placz, ona trafila super goscia a on okazal sie frajerem w jej oczach? Dla takich pieknosci wszyscy sa frajerami. Jedni bo boja sie nawet podejsc a inni bo ja robia na cacy. Niech taka pieknosc o zwiazku lepiej zapomni. Bo frajer nie zagada, a prawdziwy men tylko ja bzyknie i po sprawie. Next please ;)

Gość mariolek234
a co się dziwicie że się później tak zachowują .. to Wy takie właśnie tego nauczyliście, idąc , sliniąc się i oglądając za każdą !! każdą która ma zgrabny tyłeczek duże cycki ... co tu się pozniej dziwic ze laska się tak wypowiada.. nie szanujecie sami siebie i zachowujecie sie jak takie buractwo które nigdy kobiety na oczy nie widziało.. zastanowcie się nad tym.. szczerze mówiąc kiedy idę i oglądają się za mną faceci to czuje jakiś dziwny niesmak... jacy Wy słabi jestescie ...

Gość mariolek234
ta.. napewno.. za brzydkimi się oglądasz...

Gość mariolek234
e tam gadasz..

zajrzalam tu i sie przestraszylam. Co wy macie w glowie? Niby jak sie jest piekna, to od razu trzeba byc pustą?? A brzydkie laski maja wspanialy charakter?? Znam mnostwo wspanialych, madrych i pieknych kobiet oraz takich, ktore sa brzydkie i chamskie. Charakter nie zalezy od wygladu, oczywiscie, moze wplywac na samoocene i poczucie wlasnej wartosci. Brzydkie dziewczyny tez moga byc pustymi lalami. Przez takie wlasnie durne gadanie normalnie faceci uciekaja przed pieknymi kobietami. Nie leczcie swoich kompleksow powtarzaniem wyświechtanych sloganów, bo najzwyczajniej na świecie mozecie kogos skrzywdzic. To tyle. Pozdrawiam.

Gość mariolek234
wiesz, różnie się ocenia piękno kobiety. Piękna kobieta nie znaczy sztuczna pusta lala w mini i z cycami na wierzchu... niektóre kobiety naturalne są tak piękne i do tego skromne.. i takich jest też bardzo dużo.. wcale nie są puste.. masz racje.. tylko widzisz najwyrazniej faceci inaczej piekno postrzegaja..

Ja sie nie uwazam za ladna, ale wiem ze inni mnie tak postrzegaja. Jesli mam byc szczera to mnie oniesmielaja spojrzenia mezczyzn na ulicy, czasem nawet robie sie czerwona. Nie ubieram sie prowokacyjnie, no jesli prowokacja nazwac obcisle jeansy, modny (nie wydekoltowany bo mam male piersi piersi) t-shirt, i adidasy. W kazdym badz razie nie jestem pusta laską, i nie daje swoich zdję na takie strony jak fotka.pl bo dla mnie jest to proznosc.

"Normalni faceci czyli frajerzy. Prawdziwi mężczyzni się nie patyczkują i biorą ładny towarek jak leci" Tu sie z toba zgadzam i dodam, ze towarek wlasnie leci na prawdziwych mezczyzn, innych splawia w przedbiegach i wystarczy im do tego tylko ladny wyglad. I tu robia blad bo frajerzyna moze sie okazac prawdziwym mezczynza, a prawdziwy mezczyna moze sie okazac frajerzyna? ;)

zdefiniuj, co rozumiesz przez pojecie \"prawdziwi mezczyzni\". Poza tym, jesli wg Ciebie jedynym przekonywającym argumantem za tym, ze piekne kobiety sa puste jest wlączenie capslocka, to winszuje inteligencji.

Nie maluję sie prawie w ogole bo najzwyczajniej w świecie mi sie nie chce, nie ukladam wlosow tylko puszczam je luzem wiatr robi juz swoje z moimi lokofalami.. Biust-a i owszem..cos ostatni nawet jescze bardziej sie zaokrąglił to pewnie przez ta antykoncepcje...wcięcie w tali-uwielbiam jest niesamowite, jak przełęcz szpiglasowa..tyleczek, nogi-w porzadku ale nigdy nie ubiore spodnicy bo lubie tylko obcisle dzinsy od ktorych jestem uzalezniona..oczka błękitne, usta pełne, rzesy i brwi akceptuja wylacznie olejek rycynowy...czasem jakies pryszczyki wyskocza bo w koncu my kobiety podlegamy cyklowi hormonalnemu..all naturalll co dla niektorych jest nienormalne..no i ta średnia..pieniądze ze stypendium moge wydawac tylko na doskonalenie swoich umiejetnosci, inwestowanie w siebie, bo jakos rączka mi sie trzęsie kiedy mam je wydac nawet na jakis tani kosmetyk ktory potem bedzie lezec..to tyle...A i tak sie ogladaja..samiec to samiec na samiczke, jakakolwiek by ona nie byla, lubi popatrzec bezmyslnie zupelnie.. pozdr!

Jak cos jest cenne to nie musi byc bardziej widoczne, samo w sobie ma taka energie, ze kazdy to zauwaza, mimo, ze jest niewidoczne. Tym sie charakteryzuja np. prawdziwi mezczyzni :)

sama jestem ładna dziewczyna, ze tak nieskromnie powiem i mimo, ze do mnie tez zagaduja \" prawdziwi mezczyzni\", pozostaje obojetna na ich wdzieki. Ale wtedy wszystko lezy wlasnie w rekach takiej dziewczyny. Ja przede wszystkim zwracam uwage na inteligencje i na to, czy facet jest po prostu dobrym czlowiekiem. Wyglad jest sprawa drugorzedna, choc nie powiem, ze w ogole nie ma znaczenia. Ale na pewno nie chce byc z kims, kto mnie chce tylko przeleciec i zostawic. To juz jest decyzja tych dziewczyn, podkreslam, ze nie wszystkich ladnych. Mezczyzna, ktorego kocham odbiega od kanonu urody prezentowanego w mediach, ale dla mnie jest najprzystojniejszy na swiecie i nie zmienilabym w jego wygladzie nawet jednej rzeczy.

Gość mimimimi
brzydki kurdupel vel śmierć- robisz sie juz meczacy z tymi twoimi twierdzeniami... tak sie sklada ze mam kilka atrakcyjnych, a nawet bardzo atrakcyjnych kolezanek..i co? wiele z nich jest samotnych... nie dlatego ze maja ogromne wymagania..po prostu chca normalnych facetow, ktorzy beda widziec cos poza soba... i tak sie sklada ze kraza o nich dziwne opinie...ze sa zadufane w sobie i zarozumiale...a to nieprawda...a wyglaszaja je takie typki jak ty... ktorym nawet nie chce sie sprawdzic jak jest w rzeczywistosci..a rzeczywistosc jest czasem inna od tego co sie wymysli....

Gość mimimimi
a i jeszcze jedno...za miast siedziec przed kompem, idz zobacz jak wyglada rzeczywistosc...ta prawdziwa, a nie wyimaginowana...

Gość Zajączek_
>>mimimimi

Gość Zajączek_
>>mimimimi

Gość Zajączek_
>>mimimimi

Gość Zajączek_
Co się dzieje , nie mogę nic napisac ????? Do mimimimi - > z jakiego miasta Jesteś ?? Skoro Twoje koleżanki są samotne , to może byśmy się poznali ?? ;)

Gość mimimimi
oczywiscie zajaczku mozemy sie poznac:) tylko ze ja jestem zajeta:):):) a w swatke sie nie bawilam jeszcze:)

Gość Zajączek_
No to najwyzszy czas się zabawić ;) ;) Można wiedzieć z jakiego miasta są Twoje koleżanki i w jakim wieku ?? ;)

Gość mimimimi
wiedziec mozna... z roznych okolic:) generalnie laczy nas krakow:)

Gość Zajączek_
To tak jak mnie :) :) :) :)

Gość mimimimi
skoro krakow, to dziwie sie ze nie widzisz tych fajnych kobiet, ktorych tutaj sporo.... a i inteligencji wielu z nich nie brakuje:)

Gość AGNES 2006
POWIEDZMY SOBIE SZCZERZE- URODA BUDZI PODZIW,POŻADANIE,CZASEM POMAGA W ŻYCIU,ALE MA JEDEN POWAŻNY FELER NIE BUDZI ZAUFANIA.PRZESZKADZA,GDY CHCEMY POWAŻNIE POUKŁADAĆ SOBIE ŻYCIE.BYWA,ZE ONIEŚMIELA WARTOŚCIOWYCH FACETÓW A PRZYCIAGA PUSTYCH FACETÓW.TAKI JUŻ JEJ UROK,,,,,,,,,,,POZDRWIONKA DLA WSZYSTKICH.

Gość Taak seee
zawiodlam sie na kazdej 'przyjaciółce', kumpluję się z facetami (jest przyjaźń damsko-męska!). Zawsze zaczepiają mnie albo robole drogowi albo żule czy pijaczkowie... Rzadko na ulicy ktoś powie 'poprawny' komplement, gapią się, albo komentują wulgarnie :( Nie spotkałam jednak niechęci kobiet np w pracy (może mam fuksa), ale przyznaję, że uroda pomaga bardzo w znalezieniu pracy, czy zdaniu egzaminu (zaznaczam, że nie maluję się mocno, nie noszę spódnic, ani głębokich dekoltów), tak psychologicznie. Podobno ładni przestępcy nawet dostają mniejsze wyroki.. Ja akurat staram się być myszą szarą, bo faceci bywają nachalni, a baby zazdrosne. Za to mogę czasem zrobić 'wejście smoka' jak się ubiorę i umaluję ładnie na imprezę, albo sprawić radość facetowi. Zalety; prawie się nie maluję, rzadko chodzę do fryzjera, mam proste, długie, ciemnobrązowe włosy, więc ich nie farbuję... Ubieram się skromnie - T-shirt i jeansy a i tak mam amantów :) Nigdy nie staram się o faceta, wystarczy, że więcej z nim porozmawiam, czy więcej się uśmiecham... Tak troszkę biernie 'podrywam'. Nie mam ambicji, żeby wyglądać super, bardzo skromnie wyglądam. Ale ostatnio jestem tak zakochana, że sobie chyba sprawię sukienkę :)