Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KONESER PIĘKNA KOBIET

DO WSZYSTKICH KOBIET !!! JAK TO JEST BYĆ PIĘKNĄ ??????

Polecane posty

Gość ja nie rozumiem......
moze jestm ładna ... ale tka przeczytałam kilka postow i cos mnie tkneło by napisac, czy kazda ładna dziewczyna ma oznaczac pusta lalke. ja lubie buciki na koreczku i mini bo mam cudne nozki - kiedy ubiore mini jak bede stara i pomarszczona, dlaczego mam nie ubierac sie w ładna mini i bluzeczke skoro mam idealna figure, kiedy bede takie ciuchy ubierac jak nie teraz kiedy mam 23 lata, jak bede starsza nie bedzier wypadac alba bede pomarszczona i w ogole Buzi nie mam super ale ogolnie figura idealna ktos napisal ze mini i wydekolgdowana bluzka, jejku niue ubiore sie jak dziwka ale ubiore sie taktownie w ładna mini i bluzeczke i wygladam elegancko i nie widze podstaw by sadzic ze jestem pusta, bo wrecz przeciwnie mam swoje wartosci zasady i nie szukam ksiacia z bajki anie faceta do sexu szukam czulegi i madrego mezczyzny .. a ubior to tylko ubior... jestem mloda i mam prawo do tego by ubrac mini lub bluzke z dekoldem bo jak bede mia 40 lat to juz tego nie zalozy bynajmniej nie mini o ludzie co za myslenie........... nie ocenia sie po wygladzie bo to jest mylne czasami warto kogos poznac... a

Gość diabolo_666
nie wiem jak to z wami ale mi wcale nie jest dobrze

Gość haaaaahaaaaaaa
A ja ostatnio na dyskotece poderwalem dziewczyne i sie jej zapytalem. Jak to jest, ze twoja kolezanka jest ladniejsza, ale to do ciebie faceci podchodza? Za dlugo z nia nie pogadalem i nie wiem czemu przeciez nic zlego o niej nie powidzialem. Ale chodzi o to, ze ona byla niby brzydsza, ale to ona miala wieksze powodzenie i ja tez nie wiem czemu przeciez ta jej kolezanka niezla lalunia jest.

do ja nie rozumiem. Bo nie chodzi o to zeby byc wyzywajaca (ja sie czuje wyzywajaca w mini bo wszyscy faceci sie na mnie gapia) ale po prostu byc soba i tym sie podobac. Ja tez czasem ubiore mini ale tylko jak jestem ze swoim fecetem, bo mnie denerwuja zaczepiajacy goscie na ulicy. Masz pelne prawo ubierac sie tak jak chcesz i jak Ci sie podoba. Twoja sprawa. Ja myslalam ze w tym temacie chodzi o naturalne piekno kobiety, nie wymuszone mocnym makijazem i wyzywajacym ubiorem.

Gość Taak seee
Nikunia ma racje. Chodzi o naturalne piekno - jeśli się faceci gapią, a ja tego nie lubię, to nie będę ich prowokować bardziej. Jestem brązowooką brunetką - nie muszę się malować (choć robię to, ale minimalnie), nie farbuję, nie kręcę włosów. Nawet nie ma konkretnej fryzury - proste, długie włosy i już. Zawsze miałąm powodzenie u facetów, nie widzę potrzeby, żeby robić z siebie 'sztukę'. Kiedyś rozmawiałam z kumplem i marudziłam, że taka dziwna ze mnie kobietka - nie noszę sukienek, spódniczek, w ogóle nie mam biżuterii, nie lubię kupować ciuszków. A on powiedział, że kobiecość, to zupełnie co innego - np to, że ja podobno ładnie... siedzę :) Nie czuję potrzeby, żeby jeszcze bardziej facetów pociągać wyglądem. Nie flirtuję, nie skaczę 'z kwiatka na kwiatek'. Od czasu do czasu mogę się wymalować, czy wydekoltować - dla mojego Ukochanego. Nie mam ambicji, żeby być na co dzień super ubraną i umalowaną. Szkoda czasu na to po prostu...