Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *stokrotka*

sex podczas okresu

Polecane posty

Gość *stokrotka*

dziewczyny co myslicie o sexie podczas okresu??moj chlopak namawia mnie zebysmy w te dni rowniez sie kochali,mowi,ze krwawienie mu nie przeszkadza a je nie wiem co o tym myslec,troche sie boje

jesli ciebie nie boli tak bardzo to mysle ze w 3 dzien mozna juz spokojnie szalec, mojeo chłopaka tez nie brzydzi krew a i wtedy jestprawie zerowe ryzyko ciazy wiec co stoi na przeszkodzie

Ja przez pierwsze dwa dni okresu nie mam ochoty na zbliżenia ale w trzecim dniu to już bez skrępowania :) Mojemu narzeczonemu też krew nie przeszkadza :) Także myślę że nie masz się czego obawiać :)

Gość pozostale
o co kaman napisala: wtedy jestprawie zerowe ryzyko ciazy jakie jest ryzyko zajscia w ciaze podczas okresu? 2 dzien? naprawde zerowe? Prosze o odpowiedz i dziekuje!

Gość ciekawaaaa
tylko teoretycznie i tylko kiedy masz regularne cykle (+2,-2 dni) to masz 95% pewnosc ze nie zajdziesz podczas okresu.ja bym juz racze 2 dni przed okresem wolala niz podczas, bo plimniki zyja nawet 7 dni, a owulacja moze ci sie zaczac np 7-8 dnia cyklu, wiec jezeli w 3 dniu sie kochasz 3+7 dni zycia plemnika=10 dzien cyklu ktory moz ebyc juz plodny, radze obserwowac swoje cialo, jezeli chcesz tak ryzykowac, na slepo nic nie wiadomo

ja bron boze nie miałam na mysli ze szalec mozna bez zabezpieczenia ale co do tych plemnikow to az 7 dni? z tego co czytałam i pytałam ginekologa to ok 5