Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość avon naturals

Wbrew pozorom nie tak łatwo zajsc w ciążę.Co wy na to?

Polecane posty

Gość avon naturals

Bralam tabletki przez rok.Odstawilam w pazdzierniku.Od tego czasu kochamy sie praktycznie bez zabezpieczenia(czasem prezerwatywa)i nic.A kochamy sie codziennie,czasami co drugi dzien. Co o tym sadzicie? Moja dobra znajoma tez dlugo sie starala.W sumie to ona powiedziala ze to wcale nie takie latwe.Po kilku miesiacach udalo sie-ma synka ktory dzis ma juz 10 miesiecy. A niektorzy ochaja sie pierszy raz i od razu wpadaja. Ile w koncu jest tych dni plodnych i ktore to bo juz chyba zglupialam :o

Gość avon naturals
nikt nie ma zdania ne ten temat?moze jakies wlasnie przezycia i doswiadzczenia?

Witaj,wiem coś o tym.kochałam się ze swoim chłopakiem przez 2 lata bez zabezpieczenia i nic.Okazało się że mam za wysoką prolaktynę[to taki hormon]próbowałam porozmawiać o tym na forum ale nikt nie jest zainteresowany moimi problemami.Spróbuj pójść do lekarza endokrynologa może on Ci coś doradzi,a ja trzymam kciuki

Znam ból wysokiej prolaktyny! u mnie zbijana jest bromergonem-ale fatalnie się po niej czuję! ale dziala! norma jest do 25 ja obecnie mam ponad 60. potrafi skakać po tabletkach anty, ze stresu...

Gość avon naturals
czyli dni plodne sa w srodku cyklu.... dzieki za wszystkie wypowiedzi czekam na nastepne :)

No,ja mam nadzieje,ze w ciaze nie da sie tak łatwo zajsc :)

Paulka123! objawami mogą być pojawiające się nadmierne owłosienie np w oklicy sutków-ja tak mam ( kilka włosków)-ale wkurza ponadto wydłużąjący się czas między @, a nawet zatrzymanie, mlekotok... badania robilam ze skierowania wiec nie wiem ile kosztują chyba ok 15 zł, ale niegwarantuję. przy wysokiej prolaktynie nie ma tez podobno owulacji.

wiesz ja mlekotoku tez nie mialam, okres co 28 dni a przed pierwszym leczeniem prolaktyna 98. badanie na pewno ci nie zaszkodzi

ja też okres dostawałam jak w zegarku, no ale nadmierne owłosienie niestety zauwazam i prolaktyna wyszla mi za wysoka

Gość prawda prawdziwa

Gość do iwony
jest cały temat o prolaktynie - wystarczy poszukać