Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ciekawaaaaaa

Jak one to robi膮-ja tez tak chce

Polecane posty

Go艣膰 ciekawaaaaaa

Powiedzcie czasem widze na ulicy dziweczyny kt贸re maja taka cieniutk膮 艂adna sk贸r臋 bez widocznych por贸w plam itp, jak to uzyska膰 ? ta sk贸ra jest taka delikatna i widac ze nie umalowana Ja juz mam do艂a bo zawsze czo艂o mam jakies nier贸wne i sk贸ra tak dziwna jak ktos mi porazdi bede dozgonnie wdzieczna a tu daje link ale tylko przyk艂adowy nie sugerowac sie osob膮 tylko sk贸r膮 http://www.fotka.pl/osoba.php?id=1433730

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ciekawaaaaaa
czy to moze jest genetyczne czy mozna to wyparcowac?:(plisss pom贸zcie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zdanie
trzeba by膰 zarejestrowanym? zeby obada膰 fotke

Udost臋pnij ten post

nie trzeba.. no porpstu niektore dizewczyxny tak maja... jedni maja idelana cere..a inne genetycznie adoptowaly rozne BRUDY... ja tez np.nie mam czystej skory ,tylko czasami mi cos wyskoczy na twarzy ;/ niestety nawet peeling ci nie pomoze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawaaaaaa
Ciekawe czy sa jakies zabiegi kosmetyczne zeby cho膰 przyblizy膰 sie do takiego wygladu sk贸ry.Boshheb jakie to niesprawiedliwe:((((:*(((

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawaaaaaa
nikt nie wie?:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gabriella
fotomonta偶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ba...
Cholera, co do tej panny na zdj臋ciu nie wypowiem si臋, ale mam tak膮 przyjaci贸艂k臋 - ca艂a piel臋gnacja to myd艂o, zwyk艂e i byle jakie, jakie w r臋ke wpadnie, woda z kranu, od czasu do czasu krem niwea, jak nie zapomni, fluidu na twarzy jak 27 lat zyje pewnie nie mia艂a, a cer臋 ma jak lalka z porcelany, niezkaziteln膮... Nie ma sprawiedliwo艣ci :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no w艂asnie o tym pisze
S艂ysza艂m kiedys od znajomej ze mia艂a brzydka cere i wog贸le a ca艂kiem niedawno ja widzialm i piekna sk贸ra,niestety nie bylo czasu pogadac jak to zrobi艂a:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kotku naturalna sk贸ra raczej
tak nie wygl膮da :o naprawd臋 wierzysz ze nie ma podkladu? sauwa偶y艂am po sobie: mam wieczne kompleksy na punkcie swojej skory bo wiecznie cos z nia nie tak ale niektore zdjecia po prostu IDEAL. nie wiem od czego to zalezy. moze od swiatla. wiec zdjeciom nie wierz. a na ulicy rzadko, naprawde rzadko spotyka sie dziewuszki bez makijarzu :( a te ktore wygladaja dosc naturalnie po prostu maja dobrze zrobiony makijaz:) Kotku wydaje mi sie ze te wszystkie konserwanty i chemie wychodza nam na wierzch w postaci pryszczy i innych swinstw. chociaz ja chyba odziedziczylam je po tatusiu :P Mi sie cera polepszyla jak przestalam sie "wyciskac" ale i tak jeszcze daleka droga..... :( Mysle tez przestawic sie na kosmetyki dla dzieci bo im wiecej laduje na siebie chemii tym gorzej. najlepiej zwykle mydelko +najzwyczajniejszy krem nivea a na ranki i blizby tribiotic. a na wychodzace duuuuze syfy masc benzacne 10%. i czasem peeling (strasznie zluszcza mi sie skora). to tyle. moze troche pomoge :) sorki za nudzenie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przykro艣膰
Dobry makija偶 wykonany kosmetykami Diora niewiele da je艣li delikwentka nie ma doskona艂ej cery. Bo nawet najlepszy makija偶 w ko艅cu sp艂ynie i wtedy wida膰 prawd臋 jak na d艂oni. Mo偶e i dziewczyna na podes艂anym linku ma podk艂ad i jest zretuszowana, ale ja mam pi臋kn膮 kole偶ank臋 i wszystko jest w niej doskona艂e 艂膮cznie z cer膮, a teraz jak si臋 opali艂a jej sk贸ra wygl膮da jak zretuszowana:(:(.... Bo偶e jeste艣 niesprawiedliwy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TA NA ZDJECIU TO MA TAPETY POL
TONY

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sprawiedliwo艣ci nigdy nie by艂o
i nie b臋dzie :p przyk艂ad mam taki: Moja kole偶anka na艂ogowo pali ( od 14 roku 偶ycia! ), g艂贸wne meni w jej jad艂ospisie to frytki, kawa, napoje gazowane itp. a cera jak marzenie. To chyba geny. Sk贸ra 艣liczna i g艂adziutka jak z wyretuszowanego zdj臋cia. I jeszcze ten kolor, smag艂y, oliwkowy, taka troch臋 jak cyganka. Ma ju偶 od kilku lat powazne problemy z 偶o艂膮dkiem, pewnie ta kawa, frytki, papierosy itp. 艣wi艅stwa robia swoje, ale cera nadal idealna. ja nigdy nie pali艂am, staram si臋 od偶ywia膰 zdrowo, a o takiej cerze mog臋 sobie tylko pomarzy膰 :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez zapodalas przyklad....
ja pikole' ta laska nie moze byc wzorocowym modelem urody, jest beznadziejna a ty nie lepsza, ze sie nia zachwycasz :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie zachwycam si臋 ni膮
tylko jej cer膮, napisa艂am tylko fakty, rozbawi艂a艣 mnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale tu jest
retusz na maxa, laska nieciekawa swoj膮 drog膮 nie cierpie blondynek z takimi wyskubanymi brwiami fuj b艂eee :P Co Ty si臋dziewczyno przejmujesz, te co maj膮niewidoczne pory to tapeciary a na zdj臋ciach to photoshop

Udost臋pnij ten post

Dziewczyna zapoda艂a Wam przyk艂adowego linka, a Wy si臋 od razu czepiacie. Jej chodzi o to, 偶e tak膮 cer臋 jako ma dziewczyna na fotce widzia艂a ju偶 wielokrotnie na ulicy u przypadkowych przechodni贸w, wi臋c ten link, ta dziewczyna i ta cera to jest TYLKO przyk艂ad. Nawet je艣li ta dziewczyna ma 100 ton tapety, to moja siostra ma w艂a艣nie tak膮 cer臋, a 艣lepa nie jestem widz臋, 偶e nie nak艂ada podk艂adu, w ko艅cu to siostra, z kt贸r膮 urz臋duj臋 dzie艅 i noc:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agata26
owszem, takie cery sie zdarzaja a ja np.sie przekonalam sama na sobie ze zwykle mydelko dla dzieci i krem rumiankowy potrfia zdzialac cuda, mam 30 lat i cere naprawde ladna , teraz jedynie cos tam wyskakuje bo jestem w ciazy i zmiany hormonalne robia swoje a podkladu tez nie uzywam;)

Udost臋pnij ten post

No niestety musze potwierdzi膰,偶e nie ma sprawiedliwo艣ci na 艣wiecie:) Wed艂ug mnie piel臋gnacja jest wa偶na ale to i tak wszystko zale偶y od gen贸w:( No i niestety teraz jest bardzo zanieczyszczone srodowisko, duzo chemii i innych 艣wi艅stw w jedzeniu i kosmetykach i to na pewno nie pomaga. Moja mama m贸wi ze za jej czas贸w to mo偶e 1 osoba na 100 mia艂a tradzik, no a teraz sami wiecie jak to wygl膮da. A wiecie co mi pomaga - im mniej sie tym przejmuje tym jest lepiej:) Wiem 偶e dla kogos kto ma bardzo duze problemy z cera to zadne pocieszenie, ale moze warto spr贸bowa膰 - bo ja tez mam kolezank臋- wieczne imprezy, papierosy, alkohol - a buzia jak marzenie, znam ja od 10 lat i nigdy nie widzia艂am u niej nawert jednej plamki na sk贸rze, po prostu tak dziwnie jest urzadzony ten swiat:(

Udost臋pnij ten post