Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krakuska 34

PRZYSZŁE I OBECNE MAMUSIE Z KRAKOWA

Polecane posty

Gość Krakuska 34

Czy są tu jakieś już obecne mamusie lub cieżarówki z Krakowa ??? Zapraszam w nadzei, że uda nam się wymienić doświadczeniami, namiarami na dobrych położników, pediatrów, a także pogadać o róznych innych sprawach. Ja jestem w ciązy zagrozonej wiec duzo czasu spedzam w domu i zapraszam na pogaduchy.

Gość Słodka czekoladka
Cześć .Ja też jestem z krakowa.Obecnie jestem w 16 tc ciązy i powiem Ci ,że strasznie mnie głowa boli a pozatym jest ok.Wiesz ja pierwszą ciąże poroniłam w 12 tc i dlatego teraz jestem pod stałą opieka lekarz prowadzącego.W którym miesiącu ciąży jesteś Krakusko?

Gość Krakuska 34
WITAJCIE :-))) Jestem w ok 16 tygodniu ciązy. ( usg mówi co innego, wyliczenia z miesiączki co innego ... :-)))) Niestety 2 razy już byłam w szpitalu z powodu krwawień. Ogólnie fizycznie czuje sie kiepsko a i psychicznie czasem nie jest najlepiej. Miło, że odezwałyście się. :-))))))))))))

Gość Krakuska 34
17:09 Paulka123 Ja mam 2 lata prób o dzidziusia i udało sie ...

Gość Krakuska 34
17:05 Słodka czekoladka Jesteś zadowolona z lekarza ? W jakim szpitalu zamierzasz rodzić ?

Gość Krakuska 28
a ja dopiero marzę o dzidziusiu :)

cześć ja co prawda nie jestem z samego Krakowa ale z okolic :) za 5 dni mam termin porodu i bede rodzić w krakowie :) Pozdrawiam

donn gdzie bedziesz rodzić ? bo ja dalej mam dylemat czy w spesie na Królowej Jadwigi czy na Siemieradzkiego

Witam!!! Rowniez jestem z Krakowa :) Prawdopodobnie bede rodzic na Ujastek, zapisalam sie tam rowniez na szkole rodzenia. Pozdrawiam!

Paulka123 byłam na Siemieradzkiego na dniach otwartych i całkiem spoko, tylko tam trzeba płacić za 1 i 2 (pokój) 3 są bezpłatne no i poród rodzinny też ponad 100 lub 150 już nie pamietam a w spesie jest mój lekarz ale tam nie ma znowu oddziału noworodków :( juz sama nie wiem

Gość Krakuska 34
9 lat temu rodziłam syna u Narutowicza, ogólnie mówiąc byłam zadowolona. Teraz znalazłam sie z ulicy w Siemieradzkim i byłam tam 2 razy, tam zapisałam się do przychodni przyszpitalnej i chyba będe tam rodzic ale jeszcze nie na 100 %. Pielęgniarki i dziewczyny, z którymi leżałam namówiły mnie na korzystanie z przychodni przyszpitlanej. I bynajmnie nie chodzi mi o oszczednosci. Zdecydowałam sie na lekarza, który opiekował sie mnie w szpitalu. Jest miło serdecznie i uwierzcie mi wszytko w ramach NFZ. Jak poszłam pierwszy raz prywatnie do lekarza żeby zdiagnozowac ciązę to na pierwszej wizycie zostałam poinformaowana, ze musze zrobić badania za ok w sumie 1000 zł i że żadnego z tych badan nie da sie zrobic na NFZ. Zrobiłam częsc z nich za ok 300 zł i przypadkiem znalazłam sie w siemieradzkim, gdzie sie okazało że oczywiscie wiekszośc mogę zrobić be opłat. Tu nie chodzi o pieniądze, bo najwazniejsze jest zdrowie dziecka. ale o uczciwosc lekarzy naciagaczy.

Agatka 20 >> też chodze do szkoły rodzenia na ujastku :)

Gość biedronka123
pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie z Krakowa

Witajcie! Ja również mieszkam w Krakowie. Jestem w 6 tyg ciązy :D Mam plan, aby rodzić w Szpitalu Żeromskim. Pozdrawiam wsystkie krakuski :)

Gość Krakuska 34
Pozdrawiam Cie serdecznie :-)))) i dzidzię też.

Krakuska 34 -Dziękuje bardzo! 🌼 ❤️ Będę tu do Was zaglądać :) p.s mam straszne mdłości i wymiotuję rano i czasem wieczorem.... :o

Gość Krakuska 34
Modłości i wymioty minął a potem zacznie sie zgada .... a potem już będzie tylko lepiej i będzie sliczna dzidzia. Polecam migdały na nudności i zgagę.

Gość Krakuska 34
A tak pół żartem pól serio. Polecam stronę: www.noworodek.pl .... - kalkulatory...- chłopak czy dziewczynka ? Ankieta oparta na mądrościach ludowych. To tak dla zabawy ....

Gość kkktttooosssiiiaaa
Dziwczynki mam pytanko bo na moim temacie nikt nie chce odpowiedzuec. Mam mdłosci ból glowy zawroty głowy bol brzucha i jajników albo czegos tam w środku mam paskudne zyły na piersiach to wszystko tra dwa dni ale interesuje mnie cos innego zobaczyłam dzis na majtkach malenka prawie mikroskopijna plamke krwi i jedna ciut wieksza ale jasniejsza. Czy to plamienie? To 23 dzien cyklu a ostatni cykl miałam 37 dni. Co o tym myslicie? Bede miec dzidziusia czy raczej to co innego?

Gość Krakuska 34
chętnie bym Ci pomogła, ale nie mam zielonego pojęcia. Nudności to tak od razu nie ma .... Jak nic musisz zaczekać iść do lekarza. Zrób test, może juz coś wykaże.

Gość alinka krak
pozdrawiam wsztkie krakuski. Jestem w 15 tyg ciązy i fatalnie znosze te upały

hej !!! Kamilla7 >>> na mdłości mi przynajmniej pomagało zjedzenie czegoś rano zanim wstaniesz złóżka, skórka chleba, herbatnik albo sucharek :) i woda mineralna niegazowana :) upały też mnie strasznie męczą dzisiaj tylko rono zrobiłam zakupy, i nie wychodze już cały dzień :)

Gość Boze jaka nuda
Nie chce mi sie nic robic i... Czekam na okres co by w kolejnym cyklu zaczac starania o dzidzie ale do okresu jeszcze 14 dni... Z jakiej czesci krakowa jestescie? ja mieszkam niedaleko al 29 listopada i jest taki upał ze mi lodówka wysiadła

Gość Krakuska 34
JA wyszłam na pocztę, która mam "rzut beretem" i ledwo sie dowlokłam spowrotem. Jutro ma być lepiej.

Gość ja tam
jutra to chyba nie dozyje :)

Gość alinka krak
dożyjesz dożyjesz ..... :-))) Cięzko będzie ale się uda

ja nigdzie nie wychodze pozasłaniałam okna i zrobiłam przeciąg a i tak jest ciężko... chce deszczu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Veronika34