Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krakuska 34

PRZYSZŁE I OBECNE MAMUSIE Z KRAKOWA

Polecane posty

Gość biedronka123
wszyskie rodzą ? :-)

cześć dziewczyny :) Jeśli chodzi o szpital to ja rodziłam 01.07.2006 w Spesie i ODRADZAM Jeśli chodzi o warunki to lepiej nie mówić brudno, łazienka jedna z zepsutą kabiną , ślizko, małe pokoje, brak łóżeczek dla dzieci ( mała leżała ze mną cały czas w łóżku) nie ma gdzie pochodzić w czasie porodu (co naprawde pomaga) a personel zależy na jaką zmiane sie trafi, no i nie ma oddziału noworodków, a cha dopiero w ostatni dzień pokazali mi jak karmić wcześniej olali sprawe i dali małej butle :( miałam mało pokarmu ale przystawianie dziecka powoduje tez że pokarm się szybciej pojawi) Pozdrawiam :)

cześc dziewczyny,ja jestem z Andrychowa❤️ za Wadowicami.Jestem w 7tc,bardzo się cieszę.Mam już synka 2.5 letniego.Jest moim skarbem😍

Hej dziewczynki, czy któreś z Was uczęszczają do szkoły rodzenia w Krakowie? Ja chodzę na ujastek i jak na razie jestem zadowolona. Dajcie znać jakie macie wrażenia.

hej dziewczyny witaj Sylwka :) mk22>> ja też chodziłam do szkoły rodzenia na ujastek i też jestem zadowolona :)

Donn---> gdzie rodzisz? na ujastku? U Ciebie to już lada chwila ja jeszcze musze troszkę poczekać chciaż doczekać się nie mogę...

Witam wszystkich oraz koleżanke z topicu październikówek mk22 :) Również uczęszczam do szkoły rodzena na Ujastek i zamierzam tam też rodzić. Jak na razie jesztem zadowolona. Położne sa bardzo miłe, jest tam faktycznie czyściutko i jak na szpital przyjemnie. Mam nadzieje, że po porodzie nie będę rozczarowana. Mam pytanie-jakie badanie należy zrobić, abym mogła bez problemu poprosić o znieczulenie zewnątrzoponowe bądź o cesarke. Z tego co słyszałam to ma być coś związanego z krzepliwością krwi (nie jestem pewna) Pozdrawiam!

mk22>> mam zamiar rodzić na ujastku.. Agatka20>> mi lekarz zlecił takie badania APT APTT anty HCV Hbs morfologia mocz

Hej Agatka:D Ja słyszałam , że trzeba mieć aktualną morfologie i przeciwciała na żółtaczkę antyhbs czy coś takiego. W morfologi ważny jest wynik płytek krwi. Zastanawiałąm się nad porodem w wodzie ale wczoraj rozmawiałąm z ginem i odradził mi tę metodę.

Gość moniaaara
czesc dziewczy ktoras z was chodzi do dr.juszczykaz ujastka i co o nim sadzicie?pozdrawiam

hej ja już urodziłam i Aurorka jutro będzie mieć już 4 tygodnie :) porodźcie jakiegoś dobrego pediatre.... dr juszczyk to chyba ordynator ujastka,,, i podobno ma wzięcia :D

Gość NIKI..
Obecnie jestem w 6tyg.ciazy i niewiem gdzie rodzic.blizko mi na Zeromskiego bo z Huty jestem ale byalm na siemieradzkiego i robilam badania na beta hcg i spodobal mi sie szpital i jzu sama nie wiem:) i chce zmieniec gin.bo mam za daleko az na ruczaju i niewiem gdzie w hucie jest dobry jakis

witam - ja niedawno urodzizłam -na ujastku jezeli chodz o poród - jak najbardziej oki ale mam wątpliwości gdyby były kłopoty z dzidziusiem czy mogli by cos pomuc - niei podobała mi sie stanowczo opieka pediatryczna !! mają niewielkie zaplecze sprz ętowe jesli chodzi o noworodki