Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania279

mój partner jest księdzem

Polecane posty

Gość babicum
"Powiedział, że nie mamy o czym rozmawiać bo ja chcę wszystko!!!!To aby w końcu wybrał to jest wszystko????????I nie ma ochoty na takie rozmowy" Twoje słowa całkowicie świadczą o tym jaki z niego kretyn, po prostu znalazł sobie dupę i już. Dziewczytno ile Ty masz lat? 15? Weź się otrząśnij i idź dalej

Gość qqwerty
ten twoj ksiadz to niezly pofajdaniec !!!! Jak by mial odwage i cie kochal , to juz by dawno odszedl z zakonu !!!! żyjecie oboje w bardzo ciezkim grzechu !!!!!! tfuuuu , wspolczuje waszemu dziecku !!! zafajdani rodzice...

Gość ania279
ja bardz pragnę dziecka,właśnie z nim ale on chyba nie zrezygnuje dla mnie z kapłaństwa [po 10 latach ]Jaka ja głupia jestem,ale tego rozs5tania nie przeżyję.Już od kilku dni mam" głupie "myśli ma temat swojego życia,po prostu już mi się żyć nie chce i postanowiłam do Was napisać

Gość zniasmaczona
wiecie co Bóg dał ksiedzu na wszelki wypadek??? fiuta :o chyba kazdy rozumie o co chodzi

znam ksiedza,ktory zrzucil habit po 1.5 ms zwiazku z kobieta,maja cudownego 2 ms. synka,wyjechali na drugi koniec Polski i zaczeli zyc od nowa... wez sie w garsc i rzuc go,wiem ze to niełatwe:(

Gość coś dziwnego...
sama bylam kochanka ksiedza...w pore odeszlam, bylo to najmadrzejsze posuniecie w moim zyciu....Odejdz, zrob porzadek zanim zmarnujesz sobie zycie i bedzie za pozno...On nigdy nie zrezygnuje z Boga, zawsze bedziesz w cieniu i na 2 planie...Koszmar

Gość a tak serio
pomaga Ci w sensie materialnym ? Ciekawe, ze składek parafian? A niech mi ktos powie, że ksiądz to ...Rece opadają.Chyba już nigdy nie pójdę do spowiedzi!!!!!

Gość ale ale ale ale
Nie rozumiem wszystkich negatywnych opini. Wiecie ze w Bibli nawet jest napisane ze kaplan moze miec zone? Przeciez ta zmiane wprowadzilł papiez. Ale nie o tym chciałam, a o tym ze ksiadz to tez człowiek . Mnie nie gorszy to ze ksiadz ma ludzkie odczucia. Co złego w posiadaniu zony, dziecka rodziny??? Osobiscie wspołczuje im... Niech ktos napisze jakie sa przeciwskazania zeby ksiadz nie miał normalnej rodziny???????

Gość babicum
ślub czystości.......w innych odłamach chrześcijaństwa kapłani mogą mieć żony, ale ksiedza katolickiego obowiązuje celibat