Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helpppp

Czy ktoś zna odpowiedz i mi pomoże?????????????????????????????????

Polecane posty

Gość helpppp

czy jezeli ktos ma tendencje do zylakow to moze dobrac tak tabletki antykoncepcyjne zeby skutków ubocznych nie było? ktory składnik jest odpowiedzialny za zageszczanie krwi, zatory itp ? czy jesli bede brała tabletki bez estrogenow to cos pomoze??

Gość helpppp
naprawde nie istnieją ŻADNE tabletki ktore nie wpływałyby negatywnie na żyły ??? to co ja mam stosowac ? ;( ;( ;(

Gość ullllllllla
a czy jesli nikt w rodzinie nie miał zylaków to i tak nie powinnam brac tabletek? jesli mi sie wydaje ze zyła na nodze zrobiła mis ie bardziej widoczna? innych skutków ubocznych nie mam.. no moze zatwardzenia, ale rzadko ;]

Gość o matko.......
żyły które się powiększą po tabletkach już NIGDY nie wrócą do normy. Nieważne, kiedy odstawicie tabsy i na jak długo. One juz zawsze takie będą. Nie istnieją tabletki, które nie osłabiają żył, gdyż za to odpowiedzialne są właśnie hormony, głównie estrogen, dzięki któremu możliwe jest antykoncepcyjne działanie tablletek.

Gość ulllllllllllllla
ale istnieją rownież tabletki bez estrogenu prawda? tzn jednoskładnikowe. a poza tym jak bedzie sie brało jakiis lek na wzmocnienie żył ? hmm? myslicie ze to zda egzamin ??