Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DrAtomus

Gorące jądra

Polecane posty

Gość kkkjjj
OOOO to ja juz wiem czemu piłkarze cały czas gmeraja w kroku , to chyba problem wszystkich sportowców :D Pogmera i przestaja wisieć :D

Gość Marcepanka2
Latające jaja!

Gość DrAtomus
Asy! Mam 193 cm wzrostu i te 86 w pasie! Ja ogólnie nie mogę znaleść spodni na siebie a co dopiero wybrzydzać! Nogawkę mam zawsze 36 a pas 32/33. Także jak coś znajdę to biorę i nieważne, że w udach są dopasowane jak spodnie z lajkrą dla kobiet!

Gość DrAtomus
Proszę o poważną pomoc! Może ktoś miał podobny problem z tymi jajkami?

Gość kkkjjj
Asy nie asy , od serca Ci radzę ;) Pozostaja jeszcze nasiadówki - woda (zimna) do wiaderka i siadasz - tak zeby jajka były ponizej poziomu wody :classic_cool: Spodnie zawsze mozesz kupić damskie - z doswiadczenia to one takie sa szersze w udkach , ale w pasie tos chłopie rozbudowany :) będzie problem :D No a widok tych opietych spodenek ... prawie jak tancerz w rajstopkach :D

Gość Marcepanka2
zimna woda czyni cuda.

Gość DrAtomus
Nie widzę siebie w roli gościa co wysiaduje coś na wiaderku! A może są jakieś majtki z koronki dla gości co pięknie przepuszczają powietrze i jednocześnie trzymają jajka na miejscu?

Gość kkkjjj
Chyba majtki poporodowe :classic_cool:

Gość DrAtomus
Jejku! A jak mi się tam robi galaretka to znaczy, że plemniki zdychają w męczarniach? Moje potencjalne dzieci? Bo czasami jest tak, że normalnie wylatuje nie płyn o lepistej konsystencji tylko normalne grudki żelatyny! O co chodzi z tym żelem? Mam nadzieję, że nie jestem bezpłodny!

Gość kkkjjj
O tym ,ze one umieraja w meczarniach nawet nie chciałam mówić ... Jesteś mordercą ! :(

Gość DrAtomus
ale poważnie! Mogę być bezpłodny? Przecież nie pójdę do lekarza i nie powiem mu o żelatynie w jądrach bo chyba pękł by ze śmiechu! Mieszkam w 30 tys. mieście! Od razu wszyscy by wiedzieli!

Gość kkkjjj
Cos Ty - idź spokojnie do lekarza i wsio mu opowiedz , tak jak nam - obiecuje - nie bedzie sie smiał :classic_cool:

Gość DrAtomus
Może kobietom to łatwiej jest pokazywać wnętrzności ginekologom, ale ja innemu gostkowi nie dam dotykać moich jajek!

Gość kkkjjj
Idź do lekarza kobiety - umęczonym plemnikom nalezy sie troche przyjemnosci :D

Gość kkkjjj
p.s. tylko wczesniej nie zapomnij o samoopalaczu i depilacji , niech kobieta tez ma cos z zycia :classic_cool:

Gość Gracie Lou
sluchaj, koniecznie idz do lekarza, bo mozesz miec problemy z plodnoscia. przeciez to nie jest normalne, co opisujesz. Myslisz, ze kobietom wyskakiwanie na fotel ginekologiczny sprawia frajde? Dla wielu to ogromny stres! Ale trudno, trzeba sie dac poobmacywac- nie ma innego wyjscia! Jak chcesz cos dobrego dla siebie zrobic , to idz do specjalisty i nie rob cyrkow, ze sie wstydzisz!

Gość DrAtomus
A wiecie co jest najgorsze? Mój brat ma to samo!

Gość DrAtomus
Może jego wyślę do lekarza i sam uniknę stresowej sytuacji pokazywania worków :) Doświadczeniami się ze mną podzieli i będziem mieli diagnozę!

Gość Chikita
boniu.. :D

Gość peggi
Nie no nie moge.Juz dawno sie tak nie uśmiałam :D

Gość Piotrek23Lata
Witam. Mimo ze temat bardzo stary chcial bym go ponownie poruszyc ja takze mam mega gorace jadra, wisza jak nie wiem i nasienie mi sie czasem scina pozatym ja zamiast nasienia mam jakis przezroczysty sluz ktory podczas podniecenia zaczyna wyplywac i gdzy na poczatku wzwod jest, tak po wyplynieciu sluzu nie ma szans na stojaca pale, dodam ze 3 lata temu dopadlo mnie zapalenie prostaty i do tej pory cierpie na ten sluz bole gorace jadra. Wszystkie badania sa prawidlowe takie jak psa testosteron badania krwi posiewy nasienia moczu urografia takze nic nie wykazala usg tez niczego nie pokazuje, brak juz mi sily odwiedzilem juz mnustwo lekarzy i kazdy mowi ze nie wymagam zadnego leczenia a jednak nie jest dobrze. POMOCY !!!