Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mgr

Dzisiaj kupowałam sobie spodnie na obronę pracy...

Polecane posty

Gość przyszła mgr

i pani mnie się zapytała, czy to na zakończenie roku szkolnego. Zrobiło mi się i głupio i wesoło. Wiedziałam, że wyglądam młodo, ale nie że aż tak.

Gość a studia
to nie szkola?

Gość hhhhhhhhhhh
przeciez mogla sie zapytac czy to na zakonczenie roku myslac ze jestes nauczycielem!

heheh to miłe :) mi niedawno babka na kasie w hipermarkecie piwa nie chciała sprzedac dopóki nie pokazę dokumentu :O mam 26 lat hehe

Gość przyszła mgr
Jej chodziło o szkołę średnią bo mi powiedziała. Tylko ta kobitka jakaś nie zorientowana była, bo przecież zakończenie roku szk. było wczoraj. Mówiła że wyglądam bardzo dziewczęco, na nie więcej niż 18 lat, a mam 24.

Gość przyszła mgr
A z piwem i innymi trunkami mam tak samo :), nie masz dowodu to i z alkoholu nici.

Gość pannawdowa
a ja bym na obronę pracy poszła jednak w spódnicy. Konkretnie w kostiumie! Jeżeli kupowałaś spodnie solo, to jaka góra? Przecież nie sweter?

Gość bylam kiedys z...
mlodszym bratem w hipermarkecie, ja kupowalam alkohol, babka kazala mi pokazac dowod. Mam 28 lat i 6 -letnia corcie:)

Gość jednak najlepiej mial...
moj maz. Poszedl kiedys z kolesiem do baru. Najpierw stawial koles. Jego nie zapytala o dowod, potem poszedl maz. Jemu kazala pokac dowod, oczywiscie:) Nic dziwnego w tym, tyle, ze koles jest mlodszy od mojego meza o 3 lata:) hehehe